• 瀏覽: 6,353
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
以香港為業務嘅公司真係要小心,今次抄得0282家,明天睇啲地產佬唔信眼,咪一樣會抄0001、0016家~~就算上市公司都係無保障

熱賣及精選
依家搞基金,指邊隻犯法就食邊隻,等基金佬投到連個本都無埋

引用:
原帖由 fulufulu01 於 2021-6-23 03:49 PM 發表

依家搞基金,指邊隻犯法就食邊隻,等基金佬投到連個本都無埋
李家超講明搞基金,李+x 啲基金凍過水

引用:
原帖由 呢個綠色腰部 於 2021-6-23 06:14 PM 發表

李家超講明搞基金,李+x 啲基金凍過水
你係咪太睇小港共把口,佢要劏全羊,咩香港既企業,個人財產都要吞哂,冇留意劏房波係甘搞消費劵咩

引用:
原帖由 fulufulu01 於 2021-6-23 06:56 PM 發表

你係咪太睇小港共把口,佢要劏全羊,咩香港既企業,個人財產都要吞哂,冇留意劏房波係甘搞消費劵咩
所以啲人開定離岸戶口、買加密貨幣係有一定道理

不過一直有傳李+x 有意把長實私有化,可能為逃去英國做準備~

支持共產黨,革地產佬的命!

于是人人有屋住,個個有飯開!
正呀!

沒有共產就沒有新中國。好呀!

引用:
原帖由 呢個綠色腰部 於 2021-6-23 03:38 PM 發表

以香港為業務嘅公司真係要小心,今次抄得0282家,明天睇啲地產佬唔信眼,咪一樣會抄0001、0016家~~就算上市公司都係無保障
危言聳聽

引用:
原帖由 一著先 於 2021-6-23 07:52 PM 發表

正呀!

共產主義真的好!

大前題,無人叫你去犯法架!

引用:
原帖由 呢個綠色腰部 於 2021-6-23 03:38 PM 發表

試下C N N為中國而戰,叫中國制裁拜登,試下會點

引用:

聽日抄你,快D走

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 一著先 於 2021-6-23 07:52 PM 發表

正呀!

所謂既民主最終咪又係想共產
最重要的是誰執政,誰來分配

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
抄埋老美公司就正

引用:

你係咪話佢哋有份叛國???

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]