• 瀏覽: 10,742
  • 回覆: 105
  • 追帖: 2
熱賣及精選
你講緊恒大6折賣樓?

好大風險

俾全額 然後再退差額 冇網簽

最後爆破時 只係變成恒大債主

咁買其實係賭錢

賭恒大唔會執笠

冇網簽響大陸,唔可以話係買樓,上唔上當好睇個人。坦白講,北上廣深樓呢幾年升得快過香港好多。

引用:
原帖由 明日真香 於 2021-6-23 12:02 PM 發表

你講緊恒大6折賣樓?

好大風險

俾全額 然後再退差額 冇網簽

最後爆破時 只係變成恒大債主

咁買其實係賭錢

賭恒大唔會執笠
其實沙士時淘大既樓價大跌,當時買淘大都係要全額。其實出現這些情況,就係要同賣方對賭。

你又無樓
關你蛋旦

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
恆大點賣樓?
唔係又係傳媒同你講就當事實全部呀?
哈哈,鄉趕人真易呃
內房有邊間龍頭唔係每年賺過百億?
你少擔心啦

Sb

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-6-23 12:12 PM 發表

恆大點賣樓?
唔係又係傳媒同你講就當事實全部呀?
哈哈,鄉趕人真易呃
內房有邊間龍頭唔係每年賺過百億?
你少擔心啦
賺過百億一年,但係要還千億債👏

引用:
原帖由 blueobject777 於 2021-6-23 12:29 PM 發表

賺過百億一年,但係要還千億債👏
你有無做過生意?
用人地嘅錢做生意先做得大架
你去睇下首富公司有無借貸起樓
再加上,內房唔係只得恒大架,了解下先啦

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-6-23 12:30 PM 發表

打貪打得勁,D貪官立即無哂錢買樓包x奶!
回正題啦,貪官啲錢都唔輪到你同我去干涉啦

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-6-23 12:34 PM 發表

你有無做過生意?
用人地嘅錢做生意先做得大架
你去睇下首富公司有無借貸起樓
再加上,內房唔係只得恒大架,了解下先啦
你知唔知咩係資不抵債,還得到先好借

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-6-23 11:43 AM 發表

看見恆大咁賣樓,真係嚇親人!
係咪反映到國民可以住平樓,子女可以住更平的樓!
大家財富均分,富不過下代,全民好幸福,人人笑呵呵!
經濟起飛呵!

(利申,買咗曼城同 London 樓!)
中國已經睇穿美國加息想收割其他國家資產..

製造金融危機手法..

2015年,美國想加息令資金撤離中國..

中國首先壓止股市泡沬..

攪到美國經濟難以用加息收水獲得效果..

結果棒左個柒能譜出黎..

而家又想玩全球樓股泡沬..可惜其他國家財富已極差,美國只想從中國著手..

中國唔會俾樓股泡沬化..會在受控下慢慢升..等美國而家想加息加唔到..但又受滯漲威脅...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]