• 瀏覽: 3,787
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
有機會整番個業主群

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。
熱賣及精選
👋👋👋

here

咁都抽得中,除左恭喜都唔知講咩好

恭喜恭喜

引用:
原帖由 easywin 於 2021-6-21 04:59 PM 發表

有機會整番個業主群
點解咁傻買第七座呀?

引用:
原帖由 easywin 於 2021-6-21 04:59 PM 發表

有機會整番個業主群
請問這是什麼apps?

引用:

有機會整番個業主群
師兄有問題請教你,

引用:
原帖由 greentearedbean 於 2021-6-21 09:59 PM 發表

請問這是什麼apps?
the artisanal living

引用:
原帖由 itrswong 於 2021-6-21 09:54 PM 發表

點解咁傻買第七座呀?
新世界的app

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。
引用:
原帖由 greentearedbean 於 2021-6-21 09:59 PM 發表

請問這是什麼apps?
新世界的app

👋🏻👋🏻👋🏻

加息樓災你地變哂負資產

引用:
原帖由 pinpinccb 於 2021-6-22 11:19 AM 發表

加息樓災你地變哂負資產
美國都要兩年後先話加兩次息..即係最多0.5厘.
根據過往十年經驗..美國加兩次息..香港好大機會要多半年先加一次..
即係2024年初先加0.25厘..

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]