• 瀏覽: 5,360
  • 回覆: 23
本主題由 lone_sun 於 2021-6-21 01:06 PM 使用 提升卡 道具
我覺得呢條片真係幾警世 唔好盲跟股評人買股
除左靠運之外 眼光都好重要

https://www.youtube.com/watch?v=6RIC6PMSWTQ進入香討影片區

熱賣及精選
唔聽最好

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
呢個已經係定律了, 不一定係D股評家冇料到, 而係有好多外在及內在因素.
股評家可以聽, 不過都要自己做功課

可以列出最廢10大財演嗎

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-6-21 12:01 PM 發表

廢唔緊要, 聽少個仲好,
最陰濕係時燈時神, 一獲跣鳩你

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-6-21 12:05 PM 發表

我覺得均真啲 每期都應該review返上次啲股評人啲advice 如果唔係真係呃飯食

引用:
原帖由 與妳鱈染佰頭3 於 2021-6-21 05:45 PM 發表

!眼光都好重要
對呀!!

信自己最重要

i mean 信自己眼光

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-6-21 12:05 PM 發表

係, 如果一路燈咁就容易啦, 至弊時準時燈, 55波聽左等於冇聽

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-6-21 12:01 PM 發表

郭思治同大師, 呢2個真係最燈

引用:
原帖由 famicom60 於 2021-6-22 10:30 AM 發表

係, 如果一路燈咁就容易啦, 至弊時準時燈, 55波聽左等於冇聽
YES 比佢(地)玩撚左唔少

TBB 特色
引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-6-21 12:15 PM 發表

我覺得均真啲 每期都應該review返上次啲股評人啲advice 如果唔係真係呃飯食
無時間做咁既分析...............有冇得出乜結論?

TBB 特色
引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-6-21 11:50 AM 發表

我覺得呢條片真係幾警世 唔好盲跟股評人買股
除左靠運之外 眼光都好重要

https://www.youtube.com/watch?v=6RIC6PMSWTQ
仲有大行報告,唔好盡信,要睇吓應唔應驗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]