• 瀏覽: 2,925
  • 回覆: 23
如果香港仲有公平市場,聽日起碼要跌1,000

熱賣及精選

引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-20 08:37 PM 發表

應該又唔會1000咁多既~
同埋都係睇埋A股~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
升升跌跌都係咁上下

引用:
原帖由 top11 於 2021-6-20 09:01 PM 發表

應該又唔會1000咁多既~
同埋都係睇埋A股~
如果聽日吾跌,
香港金融中心無哂公信力

未必太差嘅

我就覺得 聽日如果港股跌 都係跌得少過美股

港股有水到 美股無水到

引用:
原帖由 never1211 於 2021-6-20 08:37 PM 發表

樓市都唔L公平,你仲講股市?香港係矛公平,明日升500

早段大跌,之後北水托住,跌幅收窄。

引用:
原帖由 英超之星 於 2021-6-20 11:09 PM 發表

早段大跌,之後北水托住,跌幅收窄。
北水會一齊沽貨

引用:

點解港股一定要跟美股跌才叫公平?甚麼理據?

港股最鍾意行相反,你估大跌佢就跌少少就算,你見外圍個個升,佢玩自插比你睇,相當難估佢想點

引用:

如果係公平係唔會跌

引用:

美國跌左3日喇,港女頭兩日都無跟跌,仲升左成400點

[六] 嚴禁使用過大之簽名檔,圖片最大值為 :長度(橫) x 縱度(高) 650 x 300
   -   經屢勸無效重犯上述之版規者會被即時禁言而不做任何通知
美股散水 港女接水 Go go go, 升500點至合理

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]