• 瀏覽: 5,024
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
長者隊淨返唔夠五百個配額,按進度下星期五日點都應該完,有無人知以往其他家庭係會緊接住長者隊,定係會隔一兩星期先再輪到其他家庭呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 DubbyPoon 於 2021-6-19 10:43 AM 發表

長者隊淨返唔夠五百個配額,按進度下星期五日點都應該完,有無人知以往其他家庭係會緊接住長者隊,定係會隔一兩星期先再輪到其他家庭呢?
預29或30號開始,通常接住或隔一日,28已叫綠長至19xx

引用:
原帖由 DubbyPoon 於 2021-6-19 10:43 AM 發表

白長得返41個配額,聽日白長會正式完,但綠長仲有236配額.........如果佢地每日買40個,都可以玩多一星期😂

我都想知幾時開始

引用:
原帖由 fba18a8bfe4adc 於 2021-6-23 02:43 PM 發表

我都想知幾時開始
截至琴日都揀左1622個單位,咁2100個配額就淨返四30號開始

即係6月30日開始白綠家庭?點知架?

引用:
原帖由 fba18a8bfe4adc 於 2021-6-23 02:55 PM 發表

即係6月30日開始白綠家庭?點知架?
打27128000 已經查倒。 我wm26

THANKS

幾時到單身㨂

引用:
原帖由 苗大戶 於 2021-6-24 08:24 PM 發表

幾時到單身㨂
8月中至9月啦我估

引用:
原帖由 DubbyPoon 於 2021-6-24 08:25 PM 發表

8月中至9月啦我估
被遺忘的單身群

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2021-6-19 10:54 AM 發表

預29或30號開始,通常接住或隔一日,28已叫綠長至19xx
Kp兄,你知唔知今年有幾多個重建申請者呀?

引用:
原帖由 DubbyPoon 於 2021-6-27 03:46 PM 發表

Kp兄,你知唔知今年有幾多個重建申請者呀?
列表有12個重建家庭,據聞有8個買咗,所以應該係2107個+一個撻訂戶就完結長者戶

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2021-6-27 04:13 PM 發表

列表有12個重建家庭,據聞有8個買咗,所以應該係2107個+一個撻訂戶就完結長者戶
好的🙏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]