• 瀏覽: 27,171
  • 回覆: 169
  • 追帖: 10
手揸  03  05 1398 3988長收息,到時到候就收錢,股價上落都好似唔關我事咁!冇乜細藝,冇咗果種刺激!

熱賣及精選
引用:
原帖由 焦急有盡頭 於 2021-6-15 04:13 PM 發表

手揸  03  05 1398 3988長收息,到時到候就收錢,股價上落都好似唔關我事咁!冇乜細藝,冇咗果種刺激!
你有$先talking

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.
師兄你信與唔信,我有或冇,對大家都冇關係,你咪當聽笑話囉

一年收幾多錢息?

5,1398我都有,淨收息,不知幾爽

差不多全部銀行股

內銀當然搵939啦

樓主可以用少少錢 (例如5%) 嚟買D高風險嘅股票, 咁咪冇咁悶, 又唔傷身囉

賣晒佢玩牛熊證  晚晚興奮到訓唔著

引用:
原帖由 焦急有盡頭 於 2021-6-15 04:22 PM 發表

師兄你信與唔信,我有或冇,對大家都冇關係,你咪當聽笑話囉
梗係笑話啦,買得呢啲股就係收息,你膠貼預比人笑

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-6-15 05:01 PM 發表

賣晒佢玩牛熊證  晚晚興奮到訓唔著
可能變番曰曰好刺激

引用:
原帖由 alexkin 於 2021-6-15 04:57 PM 發表

差不多全部銀行股
起碼唔會執!極端令計

引用:
原帖由 焦急有盡頭 於 2021-6-15 04:13 PM 發表

如果收息係得一萬幾千,咁的確會悶到爆

樓主嬴了健康 

引用:
原帖由 pedro45 於 2021-6-15 05:50 PM 發表

如果收息係得一萬幾千,咁的確會悶到爆
應該唔止!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]