• 瀏覽: 8,388
  • 回覆: 112
大師即係大師,一年前推介788,一年後輸咗30%,仲唔認錯!
臉皮之厚,世上罕見。
https://www.youtube.com/watch?v=fxE56atOwBY進入香討影片區

熱賣及精選
點止輸30%?好多人輸身家

一路發
正常,驚比人拆招牌

大師沒錯.錯的只是唔識買對家的人!

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................
大師預言,惠澤蒼生,信眾須以三牲五果,虔誠供奉大師。

[轉貼]

引用:
原帖由 lampho 於 2021-6-13 04:12 PM 發表

大師即係大師,一年前推介788,一年後輸咗30%,仲唔認錯!
臉皮之厚,世上罕見。
https://www.youtube.com/watch?v=fxE56atOwBY
788 一日唔退市佢都不用認錯架喎

財演目的已達

佢仲有推介2.5叫人買中石油㖭,千一蚊叫人買金,九蚊叫人買小米,七蚊八蚊叫人買中芯

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-6-13 06:44 PM 發表

佢仲有推介2.5叫人買中石油㖭,千一蚊叫人買金,九蚊叫人買小米,七蚊八蚊叫人買中芯
財演推介,必定有啱有錯。
大多數財演,推介啱,出嚟認叻;推介錯,最多唔再提!
只有沈大輸死撐,推介錯都扭曲事實,話自己啱。
十幾年前叫人唔好買樓,錯咗,就話樓市做假!

引用:
原帖由 lampho 於 2021-6-13 07:17 PM 發表

但佢自己係某公司的CEO, 佢地自己唔蝕錢?

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 top11 於 2021-6-13 07:21 PM 發表

但佢自己係某公司的CEO, 佢地自己唔蝕錢?
佢老點人買就有,自己公司有撚買咩

引用:
原帖由 hayowazzup 於 2021-6-13 07:56 PM 發表

佢老點人買就有,自己公司有撚買咩
咁奸!??!?!

我以為佢自己都中招添~
如果佢成日放流料, 佢公司信譽受損, 仲點會有客~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
大師話d 人set10%止蝕左七八八系唔識玩股票。

咁我聽佢講1.5入。1.35止蝕左隻七八八點算。呢次pk 了.....

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 lampho 於 2021-6-13 07:17 PM 發表

你笑佢。佢只會屈你系打手。死未?

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]