• 瀏覽: 2,098
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
一房平均24k 25k
兩房 22k 23k
建期計
已極速沽9成
下一張價單不敢想像
===================
新世界發展(00017)營業及市務部總監黃浩賢表示,旗下沙田大圍站上蓋柏傲莊III昨日(12日)次輪338伙全數沽清,套現逾51億港元。為回應市場需求,現加推第4號價單,涉及170個單位,包括一房至四房戶型,以及首推20餘伙連平台及天台特色戶。

黃稱,是次加推單位主要為40至60樓的中高層樓層單位,以及首度推出的平台戶及天台戶。新價單價錢反映加推單位的樓層座向及景觀等因素,定價實際加幅不大。預料最快緊接周末展開第3輪銷售,詳情以價單及銷售安排為準。

是次加推的第4號價單,單位實用面積285至1,022方呎,扣除20%折扣優惠,折實售價737萬至2,897.9萬元,折實呎價18,760至29,037元,折實平均呎價約24,858元。

其中售價最低單位為8A座7樓E室,實用面積289方呎,折實售價737.0萬元,呎價25,502元。

熱賣及精選
勁。 

引用:
原帖由 BayernDortmund 於 2021-6-12 07:13 PM 發表

一房平均24k 25k
兩房 22k 23k
建期計
已極速沽9成
下一張價單不敢想像
3萬票,點會清唔到呢

🅱️ 678 全清

犀利...

引用:
原帖由 jason249 於 2021-6-12 07:32 PM 發表

🅱️ 678 全清
最尾淨低啲乜?

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-6-12 07:32 PM 發表

3萬票,點解清唔到呢
又炒蛋....

小孩子, 真係小孩子, 重細咩? 你幾多歲呀? 想玩咪即管玩落去囉, 呵呵
金句: 我說係就係, 唔洗證據, 尼度唔係法庭, 唔洗證據, 我對眼就係證據
點會。大師昨晚踢爆話收唔夠票。九成系水票。系唔系比班aa扮客掃灑。我信大師唔會呃人的。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 BayernDortmund 於 2021-6-12 07:13 PM 發表

一房平均24k 25k
兩房 22k 23k
建期計
已極速沽9成
下一張價單不敢想像
下張價單一房24k開始, 賣到28k, 跟住百零件招標 29開始,賣到30k以上賣到出年都仲得

銷售策略成功

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-6-12 08:41 PM 發表

點會。大師昨晚踢爆話收唔夠票。九成系水票。系唔系比班aa扮客掃灑。我信大師唔會呃人的。
即使九成係水票,剩低個一成都夠重新掃晒一至三期所有單位!

呢啲價錢已經冇乜水位,感覺有啲似啟德

引用:

一房平均24k 25k
兩房 22k 23k
建期計
已極速沽9成
下一張價單不敢想像
有亞爺照馬照跑舞照跳

聽日就最後一張價單
可能一房25k 起
兩房23k 起

加推

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]