• 瀏覽: 18,355
  • 回覆: 204

附件

abbr_649845149122da58be5314ef92fe39ee.png(340.82 KB)

2021-6-12 12:29 AM

「一切有為法,如夢幻泡影,如露亦如電,應作如是觀」
熱賣及精選
呢個市最喜歡收叻仔

一係發達,一係。。

都唔知乜人, 名都無, 亂吹咋下話

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
出事機率好大..
用自己錢好啦, 仲拖家人落水.

如果買左廁哥只蟲皇
可以去飲水魚湯

引用:
原帖由 505249341 於 2021-6-12 01:19 AM 發表

如果買左廁哥只蟲皇
可以去飲水魚湯
佢靠做大陸人生意,仲有咁玩財技法令揸佢股d股民好心寒! 依支真係妖股黎 生意好果陣唔會派息,唔好境夾人玩財技做高黎散貨  真係仆街黎

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-6-12 12:29 AM 發表

有志者事竟成!

https://www.edigest.hk/投資/28歲男-學股票兩年-說服家人-賣樓-霸氣入市-買兩層樓-289944/
高位入咗巴巴 快手,340萬無左一半了

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-6-12 12:49 AM 發表

都唔知乜人, 名都無, 亂吹咋下話
高位入咗巴巴 快手,340萬無左一半了

仲要問人就唔合格啦

股神再次在牛市出現

引用:
原帖由 依伊NG 於 2021-6-12 01:24 AM 發表

佢靠做大陸人生意,仲有咁玩財技法令揸佢股d股民好心寒! 依支真係妖股黎 生意好果陣唔會派息,唔好境夾人玩財技做高黎散貨  真係仆街黎
上市後,每年都系蝕
董事酬金300萬每年,佔收益30%
廁哥每年肥肥,多謝股民d水魚湯
而且收割埋最後一浸
股民肉哭毛累

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-6-12 12:29 AM 發表

有志者事竟成!

https://www.edigest.hk/投資/28歲男-學股票兩年-說服家人-賣樓-霸氣入市-買兩層樓-289944/
果然係才俊

大戶最欣賞呢D叻仔

好快輸到扑街

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]