• 瀏覽: 10,371
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
之前話有微信女提 過

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-10 01:19 PM 發表

又龍又皇帝,唔係最勁咩
賜哥着草?

知佢會大跌都無用, 無PUT

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
唔買又事可,一買就命格不符

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-6-10 01:20 PM 發表

賜哥着草?
返澳洲入鮑魚

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-10 01:26 PM 發表

買龍皇等跳樓
炒完復SO, 還完股價

TBB 特色
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-10 01:26 PM 發表

買龍皇等跳樓
oh no

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-6-10 01:20 PM 發表

賜哥着草?
賜哥走哂貨la

引用:
原帖由 freecash 於 2021-6-10 01:34 PM 發表

賜哥走哂貨la
賣下外賣都可以谷上 $2 ............勁

TBB 特色
間嘢最值錢得D海鮮

引用:
原帖由 番鼠bb. 於 2021-6-10 01:39 PM 發表

間嘢最值錢得D海鮮
全部租嗎?

TBB 特色
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-10 01:19 PM 發表

又龍又皇帝,唔係最勁咩
海龍皇上岸

無水游

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-6-10 01:40 PM 發表

全部租嗎?
有物業都私人名,點會 注入上市公司益股民

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]