• 瀏覽: 9,076
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
全部真係打5、6、7、拆!有冇甘筍!?如果真係破産!之前買落啲業主點算?政府會吾會救?之前上年9月話有問題財困!立即澄清.而家好似冇出過聲.!連 v 減儍博士都冇推介過!好奇怪!但樓又繼續賣!?

熱賣及精選
波屎尼個禮拜就推恆乜公寓項目,有高傭點會唔推,恆乜打折盤多數係四五線城市

西江名郡同濱江左岸甘hit擘多!😢儍博士都冇提出.吾通春江水暖?

買恆大盤要注意,恆大現在的折扣很多,特別是能一次性付款的優惠力度更大。
因為恆大的樓銀行都不太願意幫他們做按揭,所以他們就盡量多找一次性客戶。
建議看看他們的財政報告,恆大已經踩三道紅線,就算他不死,房子的質量也好不了哪裡去,我是被它坑過的。

其實會唔會爛尾尼?如果唔爛尾.可以一次性付款真係好吸引!

引用:
原帖由 珠海中介高回佣 於 2021-6-10 12:20 PM 發表

買恆大盤要注意,恆大現在的折扣很多,特別是能一次性付款的優惠力度更大。
因為恆大的樓銀行都不太願意幫他們做按揭,所以他們就盡量多找一次性客戶。
建議看看他們的財政報告,恆大已經踩三道紅線,就算他不死,房子的質量也好不了哪裡去,我是被它坑過的。
你都算勤力,疫情期間港人買珠海樓一定要fullpaid?

引用:
原帖由 今天小馬 於 2021-6-10 12:32 PM 發表

不一定,有些可以在香港做按揭。

引用:
原帖由 今天小馬 於 2021-6-10 12:32 PM 發表

所謂 full pay 唔係而家俾晒,係分期付到入伙前。有個盤分8期付,每平方平1/3。但單位都係低層,8樓以下。

引用:
原帖由 秋天幼小的師兄 於 2021-6-10 01:13 PM 發表

所謂 full pay 唔係而家俾晒,係分期付到入伙前。有個盤分8期付,每平方平1/3。但單位都係低層,8樓以下。

引用:
原帖由 秋天幼小的師兄 於 2021-6-10 01:13 PM 發表

只有一種情況下有,就是這個盤非常不好賣。能正常銷售的盤,這邊開發商沒有香港這種操作。

恆大擘價盤仲有冇回傭?

早排有間地產都搞直播賣恆大盤。見到好多人都係直播期間買咗。講明要一次性付款,但就話做唔到網簽住。其實恆大係咪未有預售證呢?無預售證唔係唔賣得?

引用:
原帖由 凡人中男 於 2021-6-10 01:49 PM 發表

恆大擘價盤仲有冇回傭?
有,但不建議你選恆大。

回幾個?不建議是否怕爛尾收不到傭?

個人唔喜歡恆大的樓, 不過佢就真係比其他發展商平, 一分錢一分貨
有人只係有咁多資金, 所以都會有一定市場
尤其是用來炒的內地客, 都好多人買恆大樓

不過爛尾同破產可以話冇可能, 佢已經係大到不能倒的地步

而且國內爛尾樓, 多數都會有另外的發展商買下來再起

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]