• 瀏覽: 35,114
  • 回覆: 160
  • 追帖: 6
好消息

熱賣及精選
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-6-10 10:19 AM 發表

樓上真係搞笑,話咩升五成好少,之前有隻升一倍

喂,你都要睇下個base先得架!

升5成已經有1.7萬
之前升一倍果隻,有無賺1萬呀?

我俾你揀
一隻升一倍賺五千
一隻升五成賺兩萬
你要一倍定五成?
日一手賺2萬以上好似得快手同諾輝日

6606.HK諾輝健康-B
85.050+2.900+3.53%

差不多破頂啦

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-6-10 09:31 AM 發表

蟹兄有冇玩科濟?
有,只小注

一上市就派落黎...

時代? 天使?

嘩,個老闆係咩人?

引用:
原帖由 特大皇帝蟹 於 2021-6-10 10:43 AM 發表

有,只小注
我冇玩 祝大賺

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-6-10 10:40 AM 發表

咁我俾隻升一倍(幾千蚊)既你
我蝕底D,我要五成 (1.7萬) 夠啦
不如你到時升5成俾天使我啦?
而家係講緊天使升幅唔些5成

又係個d睇倍數同base就決定要升幾多既思想
升5成都只係值430億 合理估值

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-6-10 10:51 AM 發表

不如你到時升5成俾天使我啦?
而家係講緊天使升幅唔些5成
留意到果位師兄 應該只抽左 好少 所…

引用:
原帖由 哈囉嗲哋 於 2021-6-10 10:57 AM 發表

佢中幾多唔關我事 但用base既理由去決定升幾多真係好好笑

5成唔收貨 upto100-150%

附件

SSS.JPG(80.91 KB)

2021-6-10 11:08 AM

[size=1.75]Weekly Playboy 2020
引用:
原帖由 哈囉嗲哋 於 2021-6-10 10:57 AM 發表

人哋暗渡陳倉⋯⋯礙於面子問題~根本才仔同銀行是冇衝突嘅。分一半錢過去銀行抽一唔話你知!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-6-10 10:19 AM 發表

升5成已經有1.7萬

我俾你揀
一隻升一倍賺五千
一隻升五成賺兩萬
你要一倍定五成?
我快手抽到兩手, 上市當手走, 執咗四皮幾

引用:

升5成已經有1.7萬

我俾你揀
一隻升一倍賺五千
一隻升五成賺兩萬
你要一倍定五成?
你仲搞笑, 你比個手數概念fake左la...

即係而家35000一手, 升5成你覺得ok
如果界到10000一手, 升一倍ok?
如果界到1000一手, 升十倍ok?
數學IQ題: 如果界到一蚊一手, 要升幾多倍?

喂喂喂, 同一間公司既股票黎ga wor.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]