• 瀏覽: 11,623
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 皇馬LL 於 2021-6-9 02:21 PM 發表

無聽到身邊有人中,,😂😂
跟本拖到你哋唔記得。

熱賣及精選
賺到盡

引用:
原帖由 海邊有馬 於 2021-6-8 06:51 PM 發表

【鼓勵打針】長實李嘉誠出手!推2000萬禮券抽獎 頭獎500萬可用於買長實樓

其他地產新聞

17:40 2021/06/08

為響應政府鼓勵市民接種新冠疫苗,商界推出疫苗抽獎。當中「誠哥」李嘉誠旗下長實 、長和將聯同李嘉誠基金會送出總值2,000萬元的禮券大抽奬,名額有36名,當中頭獎1名為價值500萬元的長江集團禮券,除了可以百旗下百佳、豐澤消費外,更可用來買樓,作為購買長實發展的一手物業 ...
長實二手樓得唔得😂

[六] 嚴禁使用過大之簽名檔,圖片最大值為 :長度(橫) x 縱度(高) 650 x 300
   -   經屢勸無效重犯上述之版規者會被即時禁言而不做任何通知
+x 真係衰收尾,就嚟嗰頭近先嚟名譽掃地,何苦

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]
ok喎

捍衛言論/新聞自由
引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-6-9 03:19 PM 發表

三個月內要喺百佳買五百萬食物日用品!!!要搵幾多地方擺放保存呢?
我一定派哂比乞衣、等佢D百佳全部比乞衣圍住🤣

真係 cheap,直接俾cash啦首富

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-6-9 12:27 PM 發表

做第一富豪,做到咁樣?人哋送單位都過千萬,佢五百萬?佢都係刮市民民脂民膏先做富豪!
如果有基層人仕抽到五百萬,黃瓜那個新屋苑有只售五百萬以內的單位?超過五百萬的銀行又做不到按揭,重有律師費,印花稅......

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-6-9 03:19 PM 發表

三個月內要喺百佳買五百萬食物日用品!!!要搵幾多地方擺放保存呢?
就算買成萬蚊支嘅紅酒都要500支。

真係當香港人乞衣

長實有乜樓有5百萬?

引用:
原帖由 大粒星門大欺客 於 2021-6-9 12:55 PM 發表

用來買其他發展啇的樓得唔得先
用來 full pay 大灣區都吳多夠

中咗500禮券只可以買長實1手樓,但1手樓細單位都要800萬,你就俾多300萬出嚟同佢買......

首先攞500出嚟交俾你,後來你再俾番800佢......

引用:
原帖由 海邊有馬 於 2021-6-8 06:51 PM 發表

【鼓勵打針】長實李嘉誠出手!推2000萬禮券抽獎 頭獎500萬可用於買長實樓

其他地產新聞

17:40 2021/06/08

為響應政府鼓勵市民接種新冠疫苗,商界推出疫苗抽獎。當中「誠哥」李嘉誠旗下長實 、長和將聯同李嘉誠基金會送出總值2,000萬元的禮券大抽奬,名額有36名,當中頭獎1名為價值500萬元的長江集團禮券,除了可以百旗下百佳、豐澤消費外,更可用來買樓,作為購買長實發展的一手物業 ...
一個冇咩政治智慧、行將就木嘅曱甴

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥
首付

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]