• 瀏覽: 18,275
  • 回覆: 296
  • 追帖: 2
好難揀, 原本貪將軍澳新啲, 週邊配套同太古差唔多 甚至依家發展到重多嘢過太古, 但發覺呎價已經升到超過兩萬, 尤其是高層嗰啲, 畀多 十零個percent即係 200至300萬可以住港島樓 逸樺園, 缺點係舊啲同埋冇嘢遮頭, 優點係港島樓同埋個廳 同主人房感覺大 過天晉

畀咗你係我你會點揀呢?謝謝

熱賣及精選
天晉for sure

堆填區空氣質素差影響健康唔會考慮

分享新買魚兒浸甲基藍淡水浴程序:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10554777&highlight=%2Bwallwall123
逸樺園唔算舊,但佢樓下就係舊區,冇乜配套

逸樺園露台設計有d特別。我鍾意。

引用:
原帖由 kaberle22 於 2021-6-7 01:06 AM 發表

好難揀, 原本貪將軍澳新啲, 週邊配套同太古差唔多 甚至依家發展到重多嘢過太古, 但發覺呎價已經升到超過兩萬, 尤其是高層嗰啲, 畀多 十零個percent即係 200至300萬可以住港島樓 逸樺園, 缺點係舊啲同埋冇嘢遮頭, 優點係港島樓同埋個廳 同主人房感覺大 過天晉

揀逸樺園好!

逸樺園可以同oppa做鄰居

引用:
原帖由 ftpkkk 於 2021-6-7 06:59 AM 發表

逸樺園唔算舊,但佢樓下就係舊區,冇乜配套
呢個就問題不大嘅, 行幾分鐘就去到aeon

引用:
原帖由 kaberle22 於 2021-6-7 01:06 AM 發表

Both are Ok, i cHose wings due to budget

引用:
原帖由 messi1978 於 2021-6-7 08:09 AM 發表

Both are Ok, i cHose wings due to budget
but the wings is not so much cheaper

引用:
原帖由 kaberle22 於 2021-6-7 08:13 AM 發表

but the wings is not so much cheaper
If inculDE成交量,i chose wings,容易買賣
Wings is 龍頭in tko

引用:
原帖由 messi1978 於 2021-6-7 08:15 AM 發表

If inculDE成交量,i chose wings,容易買賣
Wings is 龍頭in tko
如果諗住 長期自住, 有可能住到老, 你還會選擇 天晉 嗎

引用:
原帖由 kaberle22 於 2021-6-7 08:31 AM 發表

如果諗住 長期自住, 有可能住到老, 你還會選擇 天晉 嗎
Yes , i brought Wings2 la, 4 Room
Not expensive

交投量都係考慮因素,買個地區龍頭容易啲買賣,而且天晉配套好啲,我揀天晉!

貴成二三百萬已經係同垃圾灣另一個層次

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]