• 瀏覽: 4,385
  • 回覆: 17
熱賣及精選
該盤位置一般。

北圍啦!如果有貨

引用:
原帖由 fkylai 於 2021-6-4 07:51 PM 發表

北圍啦!如果有貨
讚同

引用:
原帖由 KEI91422365 於 2021-6-4 01:01 PM 發表

有冇人去過唐家灣, 有冇人知道呢個盤好唔好?

【大灣區.珠海】仁恒濱海半島開箱片! 270度無敵海景 - YouTube
今日無聊好奇去政府睇下人口普查。成日講到珠海四百幾萬人住原來係大話一個。全廣東排尾二。排頭係廣深東佛。中山肇慶都四百幾萬。真估吾到珠海係尾二。難怪連輕軌冇生意都要拆。AA真多大話

北圍

北圍有咩盤?

師兄收錯料,珠海19年尾得200萬多d常住人口﹙有戶藉更少﹚
20年普查常住人口急升到240幾萬。
仲有,會拆嗰條唔係輕軌係叫有軌電車呀

引用:
原帖由 KEI91422365 於 2021-6-5 12:44 PM 發表

北圍有咩盤?
雅居樂得複式,其他上唐府清緊盤……應該已冇貨

搭單問問
聚龍歌舞團, 執了幾多年?

引用:
原帖由 dcbowling 於 2021-6-5 12:48 PM 發表

師兄收錯料,珠海19年尾得200萬多d常住人口﹙有戶藉更少﹚
20年普查常住人口急升到240幾萬。
仲有,會拆嗰條唔係輕軌係叫有軌電車呀
條有軋好似元朗輕鐵不過我未搭過就面臨要拆。
珠海常駐人口係排尾二係政府人口普查數字。
要知珠海的常駐人口指 1)在珠海住多過六個月,和 2) 不在珠海住超過六個月但有珠海戶籍的人
3)無戶口或戶口在外地而住本地1年以上的人。
(要小心多咗的人有幾多係建築工人,基建工人,樓盤銷售,退休入咗珠海但未回港的人)

引用:
原帖由 KEI91422365 於 2021-6-4 01:01 PM 發表

有冇人去過唐家灣, 有冇人知道呢個盤好唔好?

【大灣區.珠海】仁恒濱海半島開箱片! 270度無敵海景 - YouTube
19 年去過睇盤,離珠海市中心比較遠,海景盤已經冇貨,但叫價都要 $35000/平,所以最後選擇咗比較有配套和近橫琴嘅十字門

我上網睇話有條深珠通道去唐家灣, 之前想搵D 近唐家灣站都搵唔到

引用:
原帖由 KEI91422365 於 2021-6-7 02:17 PM 發表

我上網睇話有條深珠通道去唐家灣, 之前想搵D 近唐家灣站都搵唔到
通的就是唐家北緯那邊。

引用:
原帖由 KEI91422365 於 2021-6-7 02:17 PM 發表

深珠通道仲未正式批的, 概念盤要捱多幾年

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]