• 瀏覽: 7,899
  • 回覆: 59
  • 追帖: 5
今日又吾知跌d乜,升市又冇佢份,跌就跌得多果人

熱賣及精選
港股正垃圾

出貨呀!!!

垃圾股,成世都冇用

我買左

引用:
原帖由 吳山高 於 2021-5-31 01:05 PM 發表

總知 2個75 入D貨 收息!

引用:
原帖由 吳山高 於 2021-5-31 01:05 PM 發表

好硬正哦,跌好少傘

除淨日 5/27  剛剛先除淨 當然要潛水啦, 冇返三五七個月都唔使上水面

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
去番$2.6,我會入

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 01:55 PM 發表

除淨日 5/27  剛剛先除淨 當然要潛水啦, 冇返三五七個月都唔使上水面
有排等

一直都講..............買黎多Q魚, 只係不斷炒下波幅, 之前無野托先拉呢個版塊黎托咋

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-5-31 02:15 PM 發表

一直都講..............買黎多Q魚, 只係不斷炒下波幅, 之前無野托先拉呢個版塊黎托咋
若果2.6入貨 3.1沽貨 已經吃了五蚊 下半年唔使返工

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 02:18 PM 發表

若果2.6入貨 3.1沽貨 已經吃了五蚊 下半年唔使返工
你會掃好多咩 我都入左......

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
年年收息6-7厘……👍
買咗唔理佢,我買了十年,3.1買,收息收咗1.5元……成本價1.6元。

派完息, 除淨完, 閃啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]