• 瀏覽: 8,472
  • 回覆: 59
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 02:18 PM 發表

若果2.6入貨 3.1沽貨 已經吃了五蚊 下半年唔使返工
$2.6入 $3.1沽 有五蚊賺?小學生數學題

熱賣及精選
引用:
原帖由 樹上不安的頭巾 於 2021-5-31 02:47 PM 發表

$2.6入 $3.1沽 有五蚊賺?小學生數學題
咁有十蚊賺囉契弟

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 02:49 PM 發表

咁有十蚊賺囉契弟
可能你意思係一出一入,扣哂洗費有五蚊賺啩

引用:
原帖由 樹上不安的頭巾 於 2021-5-31 02:52 PM 發表

可能你意思係一出一入,扣哂洗費有五蚊賺啩
請唔好再回覆我講廢話
你喜歡繼續戇鳩鳩我唔怪你, 你要真正計數你自己計

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 02:53 PM 發表

請唔好再回覆我講廢話
你喜歡繼續戇鳩鳩我唔怪你, 你要真正計數你自己計
你數口咁叻,點只下半年唔洗做,下半世都冇嘢做啦

打折比你地入貨都唔like?

引用:
原帖由 樹上不安的頭巾 於 2021-5-31 02:57 PM 發表

你數口咁叻,點只下半年唔洗做,下半世都冇嘢做啦
你咁認真,討論區唔啱你架!

引用:
原帖由 ff2456 於 2021-5-31 02:29 PM 發表

年年收息6-7厘……👍
買咗唔理佢,我買了十年,3.1買,收息收咗1.5元……成本價1.6元。
我平均3.3收息10年,70000股,唔理由佢。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 02:59 PM 發表

你咁認真,討論區唔啱你架!
我都係隨便講吓啫,你都無須咁認真

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 02:18 PM 發表

有得買10股嗎?贏5蚊手續費50蚊

引用:

2.6,3.1加埋先5.7你吃了5蚊?真係點石成金喎!成哥都要請教你

引用:
原帖由 樹上不安的頭巾 於 2021-5-31 03:03 PM 發表

我都係隨便講吓啫,你都無須咁認真
鼠頭蛇尾 戇鳩仔撐到行, 唔好睇咁多卡通片! 拜拜

引用:
原帖由 吳山高 於 2021-5-31 01:05 PM 發表

今日又吾知跌d乜,升市又冇佢份,跌就跌得多果人
屎上最強內銀股

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-31 03:10 PM 發表

鼠頭蛇尾 戇鳩仔撐到行
我有講錯咩?做咩要撐?邊個戇鳩討論區大把人見到啦

其實3988係炒平穩必賺概念,好過定存收息好多,最啱退休人仕。如果唔貪心,每年收息六至七厘,真正安心出行,可揸二十年。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]