• 瀏覽: 4,879
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
利嘉閣地產皇牌屋苑將軍澳分行首席聯席董事潘佳彬表示,該行新近促成將軍澳日出康城5期A MALIBU 3B座中層E室的二手成交,單位實用面積約368平方呎,採一房間隔,望內園景。單位由今年3月中開始放售,原叫價780萬元,至近日以750萬元成功沽出,減價30萬元或約3.8%,折合實用面積呎價約20,380元。

據悉,原業主在2018年3月,以約560萬元買入上述單位,持貨近3年,現轉手帳面獲利約190萬元,物業升值約33.9%。

潘佳彬補充,屋苑本月至今累錄約7宗二手成交個案,放盤量約16個,叫價由750萬元起。

https://ps.hket.com/article/2967809?r=cpstni

「叫價由750萬元起」淡淡/仇康者勿哭😎

康城一房內園750起,兩房內園要成900
後悔唔買?傻啦!
有得後悔,人就唔會有高低之分。🤝

引用:
原帖由 我沒有說謊2 於 2021-5-28 01:59 PM 發表
@巴士深情的獅 @第三期 @仲夏清涼的牛 @焦急深情的碼頭 @海邊笨拙的榴槤 @海邊笨拙的榴槤 [taguid= ...
鼓勵他們宜家追番上車

最新成交兩單低層兩房半,1038萬 1070萬

引用:
原帖由 仲夏清涼的牛 於 2021-5-28 02:09 PM 發表
請問即係幾多錢尺

支持

引用:
原帖由 重要聲明ABC 於 2021-5-28 02:27 PM 發表

請問即係幾多錢尺
大約$18000, $19100,10樓樓下

上返車好easy

我年初已經係度話套股換樓,今年股市應該無運行

引用:
原帖由 重要聲明ABC 於 2021-5-28 02:02 PM 發表

鼓勵他們宜家追番上車
仇康者潛哂水😎

引用:
原帖由 仲夏清涼的牛 於 2021-5-28 02:09 PM 發表
會唔會太勁

引用:
原帖由 我沒有說謊2 於 2021-5-28 02:44 PM 發表

會唔會太勁
隻兩房半當年入四票抽到第四輪都吾到我

引用:
原帖由 我沒有說謊2 於 2021-5-28 02:44 PM 發表

會唔會太勁
同澳南樓景兩房半差多

引用:
原帖由 仲夏清涼的牛 於 2021-5-28 03:02 PM 發表

同澳南樓景兩房半差多
明顯已經緊貼左澳南
大橋起好追過哂都唔出奇

引用:
原帖由 仲夏清涼的牛 於 2021-5-28 02:30 PM 發表

大約$18000, $19100,10樓樓下
ThaNks a lot

應該係內園景?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]