• 瀏覽: 329,245
  • 回覆: 3,859
  • 追帖: 261
真系好啱聽, i like it, c兄睇要回調幾多先再上

熱賣及精選
引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-5-22 04:05 PM 發表

你可以靠西方西方當你豬狗不如
都話自救,冇人可救你

引用:
原帖由 門外會女俠 於 2021-5-22 04:08 PM 發表

都話自救,冇人可救你
冇人理會你點救自己,,有人會靠人

看圖識指數

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-5-22 04:05 PM 發表

牛兄,你出狗鞭定打狗杖🤭

引用:
原帖由 bbs2468 於 2021-5-22 04:08 PM 發表

真系好啱聽, i like it, c兄睇要回調幾多先再上
真實數難講,每次回調嚇走幾多散戶先達到大戶目的,只有大戶知,,,圖表中只解讀到近年低點而出,之後點波幅橫行都好,,我只睇最後出大頂

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-5-22 04:18 PM 發表

牛兄,你出狗鞭定打狗杖🤭
近年多咗這類人

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-5-22 03:56 PM 發表

冇話一定升,只係看圖解讀,你唔知咩,上電視班友明呃你架你信佢有料?,,
我信牛兄👍

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-5-22 04:20 PM 發表

近年多咗這類人
預計28/5 會高位開始回落,6月1日- 14日目標為25890 - 26800。
反彈日由15號開始。

引用:

好啱聽
中國強勢, 勢不可擋

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...
引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-5-22 03:41 PM 發表

我只睇圖,,,唔會一定中,會有睇錯,,但19年黑暴2020年廢炎氣氛的確係低點,低點出咗,按圖找出高點就可以,,2020年3月至今年5月行咗14個月,,我諗講中線2年內應該出到高點出呢,係點行就難講,,還有2015年恆指月圖有主力出貨,2021年初冇主力出貨,,
牛兄,想問下點樣可以睇到2021 年初冇主力出貨而2015 年有?另外,等找高點離場用帖頭藍圈方法懂得離場好緊要 謝謝你

港股正垃圾

引用:
原帖由 今天小師姐 於 2021-5-22 05:18 PM 發表

牛兄,想問下點樣可以睇到2021 年初冇主力出貨而2015 年有?另外,等找高點離場用帖頭藍圈方法懂得離場好緊要 謝謝你
用建行張圖講講,,月圖低點出現主力吸貨,即近乎見底,,,月圖出現週期頂出現主力出貨,建行後市多數跌,,看看這圖

真的嗎

都唔知真定假

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]