• 瀏覽: 5,779
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
打271280000 - 廣東話 1 字, 居屋 1字, 揀: 62, 按2字, 輸入你原始申請號碼, 即W xxxxxx的6位數字, 按1字, 輸入身份證6位數字, 按1....等...... 告知你的揀樓號碼和幾時揀樓.. 當然, 我的號碼太後, 現在還沒有揀樓時間.

大家可以試一下, 如果有月底或者下月初揀樓的, 請大家告知一下大約號碼, 以便大家可以有所準備.

拜託了.

熱賣及精選
我we0002xx not yet

謝謝

打咗幾次都話我入錯資料,明明唔入錯。唔明點解

所有野都未改新

引用:
原帖由 瑞典 於 2021-5-22 08:54 PM 發表

打咗幾次都話我入錯資料,明明唔入錯。唔明點解
你入申請編號喎,不是選樓次序

引用:
原帖由 ohmygoh999 於 2021-5-22 11:10 PM 發表

你入申請編號喎,不是選樓次序
多謝謝妳啊,係我入錯咗揀樓次序。

引用:
原帖由 瑞典 於 2021-5-23 03:04 AM 發表

多謝謝妳啊,係我入錯咗揀樓次序。
請問你有揀樓日期未 同埋你咩次序
唔該哂

引用:
原帖由 來來來來來 於 2021-5-23 08:23 AM 發表

請問你有揀樓日期未 同埋你咩次序
唔該哂
我WM3xxxx,無揀樓日期,應該係因為太后。

是入你最早那個申請號碼? W字頭的.  不是後來的we, wm.   
我開始都是入wm, 查不到, 後來入w字頭後面6位數字, 就ok

話輸入既資料唔正確

引用:
原帖由 astenluk 於 2021-5-23 04:54 PM 發表

話輸入既資料唔正確
搞錯左,入返原始個申請編號,話現時未有時間

呢個電話查既揀樓編號 半年前已經係攪完珠時出左啦wm/wexxxxx呢個係用來判斷自己可以係正常下揀到邊個屋苑既大/細單位既可能性,吾係大家最關心要請定假既買/揀樓日呀,吾該改返個標題啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]