• 瀏覽: 7,812
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
男友做物業管理$13000
月儲$5000
想三年後儲錢同投資有30萬結婚
應該買什麼股票同增長股

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-5-4 05:32 PM 發表

月儲$5000
應該買什麼股票同增長股
別發夢

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-5-4 05:32 PM 發表

月儲$5000
應該買什麼股票同增長股
一年六萬點樣三年有30萬呢
仲有,點解想三年後先儲錢呢

引用:

月儲$5000
應該買什麼股票同增長股
之前又話佢收人穩定!係無錯架!穩定低人工都係穩定架!

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-5-4 05:34 PM 發表

一年六萬點樣三年有30萬呢
三年18萬,再加投資,所以問你地金融高手

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-5-4 05:36 PM 發表

三年18萬,再加投資,所以問你地金融高手
之前叫你入李寧㗎啦

叻仔

係埋打少個零,月入十三幻

引用:

月儲$5000
應該買什麼股票同增長股
問哥哥

引用:
原帖由 追魂兄2.0~ 於 2021-5-4 05:42 PM 發表

問哥哥
哥哥點算牙

問嚟把鬼咩好快,說散就散喇🤭

you deserve my frozen love for you,
with my hot passion preserved by the effect of mpemba,
and surround the core with the aquiform tears,
my love,
only you, are the existence among the soul
by JL
買港股而世都唔洗結緍

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-5-4 05:52 PM 發表

買港股而世都唔洗結緍
我唔要做中女

物管返12碼得13000轉工吧😏
12碼保安都14000以上啦

買隻升5倍股就可以,

自己研究下 1909, 1425, 1145, 33, 6161
(買之前自己諗下, 唔好信其他人)

主題標籤 #投資
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]