• 瀏覽: 36,185
  • 回覆: 257
  • 追帖: 1
港島鐵路上蓋, 快速到中環, 抽中必賺

港鐵黃竹坑站上蓋新盤港島南岸第1期晉環地址為香葉道11號,晉環價單1號今日已上載,晉環價首張價單160伙,折實晉環價價錢1146.1萬起,折實晉環呎價約2.7萬元。晉環示範單位地址One Island South7樓。
晉環首張價單共160伙戶型包括1房至3房,面積383至937平方呎,120天即供最高18%折扣,面積383至937平方呎,價單定價1397.6萬元至3496.3萬元,價單呎價32,933至41,623元,用盡折扣後,折實價錢1146.1萬至2867萬元,折實呎價27,005元至34,131元,其中1A座6樓G室,面積386平方呎1房,價單定價1397.6萬元及價單呎價36,207元,用盡120天即供18%折扣,折實價錢1146.1萬元,折實呎價29,692元。

路勁地產銷售及市場推廣總監封海倫形容,晉環今次首批單位價錢屬「躍動價」,晉環示範單位將於明天開放,同日收票,晉環預計下周發售。她表示,由於區內沒有同類供應,定價參考港島區豪宅,晉環將會視乎週六日的收票反應,屆時有機會加價加推,而加推單位將不少於80伙,另外收票將會設有大手組別,預計買2房至3房都歸入大手組別。
https://ps.hket.com/article/2939 ... 實價錢1146萬起?mtc=60011

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高
熱賣及精選
一早都話頭批25-28k起跳
係傻淡FF話兩萬樓下
賣多兩轉開放式15球

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-4-23 04:25 PM 發表

係傻淡FF話兩萬樓下
賣多兩轉開放式15球
有價無市有撚用

再見

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-4-23 01:55 PM 發表

係傻淡FF話兩萬樓下
賣多兩轉開放式15球
冇一手空置稅又冇乜新供應~ 一手唔休賣~ 點會平開~
好話唔好聽~ 屯門一手都開 18K up~

咁有信心?
二月起連續十九次新盤銷情慘淡喎!
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy
觀塘安峯(68伙賣出3伙)
啓德嘉峰(207伙賣出7伙)
恆大珺瓏灣276伙賣出30伙
Prince Central 收唔到票
名日九肚山(73伙沽出一夥)
Grande Monaco 37伙賣2伙
西營盤尚瓏售30伙‎ 沽4伙
維港滙III 推88伙一夥都賣唔出

引用:
原帖由 jon_jon 於 2021-4-23 16:26 發表

有價無市有撚用
路勁個名一Q清有難度
不過如果係佗地大發展商
又唔會係呢口價

期待利南道開幾多錢
我估50k起跳

千一萬賣一房,真係痴線。

引用:
原帖由 哈囉中心的女俠 於 2021-4-23 04:29 PM 發表

咁有信心?
二月起連續十九次新盤銷情慘淡喎!
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=29804466&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
觀塘安峯(68伙賣出3伙)
啓德嘉峰(207伙賣出7伙)
恆大珺瓏灣276伙賣出30伙
Prince Central 收唔 ...
呢度班人助長發展商食人血饅頭
不過市場唔會接受
林鄭plan又做唔到
至於有錢人又點會買300幾呎?

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-4-23 04:25 PM 發表

係傻淡FF話兩萬樓下
賣多兩轉開放式15球
一Q清先出嚟講嘢啦,開一千萬一尺都得㗎

引用:
原帖由 hoikin_hk 於 2021-4-23 04:33 PM 發表

千一萬賣一房,真係痴線。
佢覺得咩客會買
無錢嘅就大唔到林鄭plan
有錢嘅就唔會買300幾呎
發展商真係傻傻地

引用:
原帖由 洛高達人 於 2021-4-23 04:33 PM 發表

一Q清先出嚟講嘢啦,開一千萬一尺都得㗎
係呀, 好似尚瓏咁30K賣得6伙就好笑

引用:
原帖由 jon_jon 於 2021-4-23 04:33 PM 發表

呢度班人助長發展商食人血饅頭
不過市場唔會接受
林鄭plan又做唔到
至於有錢人又點會買300幾呎?
有錢人可能喜歡「進圜」呢個名字

圜是什麼意思?牢獄也!

圜土(牢獄);圜扉(獄門);圜牆(獄墻);圜門(獄門)

買晉環,必進圜

引用:
原帖由 哈囉中心的女俠 於 2021-4-23 04:36 PM 發表

有錢人可能喜歡「進圜」呢個名字
開164伙出黎賣就知發展商無信心

引用:
原帖由 jon_jon 於 2021-4-23 04:34 PM 發表

佢覺得咩客會買
無錢嘅就大唔到林鄭plan
有錢嘅就唔會買300幾呎
發展商真係傻傻地
雖然係業主,都覺發展商傻傻地。
已經甘多新盤幾個幾個甘賣,仲開甘既價,大家玩鬥坐艇?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]