• 瀏覽: 6,141
  • 回覆: 66
挑選呢三間係因為佢哋樓齡冇咁大
逸樺園地點好但係附近多舊樓, 逸濤灣有海景但係地點差D, 逸意居最平但係要行斜坡

有無人可以畀意見?

熱賣及精選
逸樺園,每座可以直接落地面不用先上平台,一出路面就係吉之島

逸濤個海根本吾靚

逸樺:
冇黑人保安,不過阿嬋座在實焦亭內
OUT,風格太簡約
同人一架𨋢
居民似普通中產,過得去,老野多中佬少,同曼哈頓丶奧運差唔多,不過價錢比佢地貴
景只係開楊,冇特別
冇乜風應該,冇對流
三房冇一千呎,吾算房大
露台細
冇隱居感覺
不用先上平台,好

亨亨向北高層先係最靚海景,不過細到咩咁吾知點住
向東亨亨或逸濤望漁村吾靚

逸意冇乜留意,好OUT了,97樓
MRP嘥氣,三逸都貴喇,佢以為自己係凱旋門

三逸只值環宇價,貴過都好蝕底,咪又係四面牆,得個區貴

鯉景灣向海反而OK,不過舊到咁
同埋個公園幾靚

我會揀逸濤灣,附近多民生小店又近地鐵站,仲係超級多車搭去邊都得,因為有東隧同東廊,仲可以鯉景灣搭船。
逸樺園位置好又近太古坊, 但果個位近山超級朝濕, 又冇得望海
逸意居都唔算係要行好多鈄路,不過行路時間多左,寧願揀逸濤灣交通方便

逸樺園啦,尚算方便,樓底高。

逸華

引用:
原帖由 ophidian409 於 2021-4-23 02:06 AM 發表

我會揀逸濤灣,附近多民生小店又近地鐵站,仲係超級多車搭去邊都得,因為有東隧同東廊,仲可以鯉景灣搭船。
逸樺園位置好又近太古坊, 但果個位近山超級朝濕, 又冇得望海
逸意居都唔算係要行好多鈄路,不過行路時間多左,寧願揀逸濤灣交通方便
逸樺望山吾係貼山果隻,可以遠望山又少D蚊
逸濤個海唔得

引用:
原帖由 仲夏清涼的牛 於 2021-4-23 07:45 AM 發表

逸華
港島住得下人:寶馬山花園丶賽西湖丶山頂丶中半山,亨亨稍為似樣中產樓

D乜鬼柏O山丶維頌全部吾掂

引用:
原帖由 Mr.Kabie22 於 2021-4-23 12:00 AM 發表

逸樺園地點好但係附近多舊樓, 逸濤灣有海景但係地點差D, 逸意居最平但係要行斜坡

有無人可以畀意見?
逸意居好少放盤,我覺得最好

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-23 12:36 AM 發表

亨亨向北高層先係最靚海景,不過細到咩咁吾知點住
向東亨亨或逸濤望漁村吾靚
米伯,亨亨灣3座A,B 單位有1000呎,都可以勉強俾你住吓

引用:
原帖由 Mr.Kabie22 於 2021-4-23 12:00 AM 發表

有無人可以畀意見?
逸濤一條直路到西灣河地鐵站,都地點差?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]