• 瀏覽: 5,701
  • 回覆: 42
  • 追帖: 8
夜期脈象好西利,開始眼瞓出方向
天日已經擺正軚,千一幅度上望多
熊軍無知猛加倉,今朝訊號本強烈
莫被財演帶方向,怎樣睇市教哂你

樓主中立常吉倉,無私奉獻冇推莊
走右一抽已九零,八五一去真不返
環球鎖定仲好力,五窮必定走硬數
六月未驚有排升,爆升無力又慢牛
牛二轉波一比油,九五吾使三兩天
兩支燈柱讓球半,熊證打帊揾你買

期結始終我打色,大戶休想收埋食
最後逃生時光門,叮噹收皮無退路
急急走熊換隻牛,脈博加快喜脈到

七月升至三幻依,八月加稅好合理
亞爺手執五條煙,竟行單只扮可憐
老散瞓著懵蔽蔽,巧踩樓主當看更
手望相助街外錢,不用多說客套話
哂冷中港巧少錯,吾信禾可扇弟過

熱賣及精選
👏👏👏

引用:
原帖由 海邊緊慎的湯圓 於 2021-4-22 11:28 PM 發表

👏👏👏
你的掌聲可以歸返比你自己
你的信救硬你

財演呃你二千點,樓主帶你上三幻
七五果下亡記吧,大圓之底矛走雞

good C , good C

引用:
原帖由 譚仔領導班子 於 2021-4-22 11:34 PM 發表

good C , good C
轉軚及時睇好你,風險自管自找數
三底久等二九五,矛理由吾預水水哥

好文彩

引用:
原帖由 edmund1979 於 2021-4-22 11:37 PM 發表

好文彩
市井之徒釆個披,閒時馬版買下披
淫詩作隊亂咁黎,莫非上身隊穿腸

港股漸漸A化,會升就最好啦。
疫情過後應該升。(移民潮?)
全民做車大躍進。(老千?)
係驚美股爆煲攪死港股。(脫勾?)
後果自負。
今日恆指收市,28755.

引用:
原帖由 楚楚可憐蟲 於 2021-4-22 11:43 PM 發表

港股漸漸A化,會升就最好啦。
疫情過後應該升。(移民潮?)
全民做車大躍進。(老千?)
係驚美股爆煲攪死港股。(脫勾?)
後果自負。
今日恆指收市,28755.
楚哥哥無謂杞人憂天,因為明天自有明天的憂慮,一天的憂慮一天當就夠了

禾而家都京天日大把牛軍憂慮。。九O食吾食好等九一定跌返落八九拿拿臨止賺食左先講好

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2021-4-22 11:04 PM 發表

夜期脈象好西利,開始眼瞓出方向
天日已經擺正軚,千一幅度上望多
熊軍無知猛加倉,今朝訊號本強裂
莫被財演帶方向,怎樣睇市教哂你

樓主中立常吉倉,無私奉獻冇推左
走右一抽已九零,八五一去真不返
環球鎖定仲好力,五窮必定走硬數
六月未驚有排升,爆升無力又慢牛
牛二轉波一比油,九五吾使三兩天
兩支燈柱讓球半,熊證打帊揾你買

期結始終我打色,大戶休想收埋食
最後逃生時光門,叮噹收皮無退路
急急走熊換隻 ...
樓主估結咩位?

恆仔乖

引用:
原帖由 天壇 於 2021-4-22 11:49 PM 發表

閒時自hi圍爐取,無煎無扇巧難變
吹水難吹上三幻,燈力若夠廿七見
期結在即仍無力,何苦企硬底高底
回看四月太lihi, 巧踩硬淡終轉牛

美股歐市與架仔,硬過條鉄仍高企
以為抽頭勝架仔,華麗轉身又拋離
亞爺睇場落佢面,一聲號令好諗勁
透視洞悉吸手煙,摸埋摸埋擺屋企

仇眉苦面水吾多,餐餐千五又冇力
美團配股曾兩千,好快翻版又上演
揸定銀紙排定隊,執輸行頭慘敗家
難得樓主又帶隊,期結霖莊多勝數
有績可尋莫拗勁,大媽之水已準備

密密增持續建倉,文錦可能未夠貨
青姐正氣吾睇好,妖幣又上佢真勁
開邊倒數買定離,安全隊長請吉倉
橋埋雙手睇大戲,以卦敵眾一抽十
林鄭fans好打得,熊軍人多巧危險

引用:
原帖由 lunchmeat31 於 2021-4-23 12:04 AM 發表

恆仔乖
真係要乖呀佢
亞爺至憎佢扎扎跳架

應彈則彈淡淡定,三爬兩砵再橫行
窄幅久待成追憶,無邊思憶不揭止

引用:
原帖由 崖上自信 於 2021-4-23 12:01 AM 發表

樓主估結咩位?
保守估計達九五
九四失望袋住先
千五之幅或不只
驚喜突襲巧難估

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]