• 瀏覽: 2,601
  • 回覆: 25
  • 追帖: 2
hket
意大利駐港總領事現身介紹 啟德THE HENLEY引入LEMA多功能衣帽間

新盤新聞

15:10 2021/04/22

恆地啟德全新盤沐泰街7號THE HENLEY第1期銷售進入直路,恒基物業代理有限公司營業(一)部總經理林達民表示,THE HENLEY第1期樓書最快下周公布,示範單位亦會緊接開放。其後公布價單,首批不少於96伙,主打1房。
林達民指出,THE HENLEY與意大利高級家具品牌LEMA合作,大部份單位設有步入式多功能空氣淨化衣帽間LEMA FASHION BOX,內有衣櫃空氣淨化系統、化妝品雪櫃等。發展商邀請意大利駐港總領事孔德樂 Mr. Clemente Contestabile介紹LEMA,他指品牌有近90年歷史,結合創新科技、品牌個性及可持續發展。

https://ps.hket.com/article/2938681

呢d咪叫勁law

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-22 06:50 PM 發表

hket
意大利駐港總領事現身介紹 啟德THE HENLEY引入LEMA多功能衣帽間

新盤新聞

恆地啟德全新盤沐泰街7號THE HENLEY第1期銷售進入直路,恒基物業代理有限公司營業(一)部總經理林達民表示,THE HENLEY第1期樓書最快下周公布,示範單位亦會緊接開放。其後公布價單,首批不少於96伙,主打1房。
林達民指出,THE HENLEY與意大利 ...
我咁講,d 淡淡又出來攻擊我了
估唔到有外國勢力干預香港內部賣樓事宜

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-22 06:50 PM 發表

hket

新盤新聞

林達民指出,THE HENLEY與 ...
go go go

衣櫃個牌子叫「你阿媽」。

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-4-22 07:28 PM 發表

衣櫃個牌子叫「你阿媽」。
酸友真係好多

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-22 07:53 PM 發表

酸友真係好多
咁你快啲去豪一次啦。

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-4-22 07:55 PM 發表

咁你快啲去豪一次啦。
我係窮,但唔係窮酸!

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-22 09:10 PM 發表

我係窮,但唔係窮酸!
豬我都無用

推一房出黎試水先?

引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2021-4-22 10:33 PM 發表

推一房出黎試水先?
我睇左佢圖則
低座和高座係2個世界
低座全部劏房和1房,擺位又最差
高座以2,3房為主
最細的1房都380呎至420呎左右
呢個貴重的衣櫃也只有高座的單位先有

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-22 09:10 PM 發表

我係窮,但唔係窮酸!
如果火燭你匿入去可以走得甩嘅,咁都值嘅。

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-4-22 11:27 PM 發表

如果火燭你匿入去可以走得甩嘅,咁都值嘅。
今次單deal應該好大
連意大利官員都要出來幫手宣傳

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-22 11:42 PM 發表

今次單deal應該好大
連意大利官員都要出來幫手宣傳
買屋送100萬意粉佢都會出嚟㗎啦。

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-4-23 01:30 AM 發表

買屋送100萬意粉佢都會出嚟㗎啦。
淡淡開始亂up野

佢哋啲櫃我覺得好一般,而且唔值!反而 Boffi 嗰隻我覺得又靚又啱我心水!都係意大利牌,不過地位品質都高。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]