• 瀏覽: 2,597
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
我點上大陸睇我層大陸樓呀

熱賣及精選
咁就取消中港邊界,共同抗疫啦,無分彼此啦。

支持取消中港邊界, 方便居民流通

立法會財委會未能如期批出多項政府工程,工聯會副會長、建造業總工會會務顧問周聯僑表示,本港近月整體工程數量減少,令建築工人薪金減少,工人現時亦面對開工不足的問題,每月工作十多日,月薪已較以往減少三分之一,嚴重打擊工人的生計。他亦指,社會持續不穩,工程難以如期開展,亦看淡今年建築業的就業情況。

令建築工人薪金減少,工人現時亦面對開工不足的問題,每月工作十多日,月薪已較以往減少三分之一
on9完未?

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   
我估下年都係咁,係開始無人理,到時都會回復正常生活。

引用:
原帖由 goldenfat 於 2021-4-22 11:06 AM 發表

會5會D國家都好似當流感死人就算

引用:
原帖由 goldenfat 於 2021-4-22 11:06 AM 發表

我估今年內應該會做到中港澳互通 
(已打針加24小時內檢測陰性)

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-22 09:38 AM 發表

你的大6樓可能已比人佔領了!

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-22 09:38 AM 發表

陰性檢測證明咯,你唔係無呀

[url=http://www.discuss.com.hk/search.php?srchuid=949297=yes&searchsubmit=yes]
泡沫只有在破滅後,才知道是泡沫 - 格林斯潘
引用:
原帖由 daiichi 於 2021-4-22 11:38 AM 發表

陰性檢測證明咯,你唔係無呀
隔離一個月

引用:
原帖由 明日真香 於 2021-4-22 11:15 AM 發表

我估今年內應該會做到中港澳互通 
(已打針加24小時內檢測陰性)
承你貴言

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-22 11:11 AM 發表

會5會D國家都好似當流感死人就算
依家呢個疫情對我嚟講,都係當流感。

引用:

唔洗驚,有內地同胞幫你住緊la

梨長期係香港住公屋,大陸有層樓有無同房屋署伸報

打左疫苗通關啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]