• 瀏覽: 22,450
  • 回覆: 151
  • 追帖: 1
有無高手指點下

唔講度房門, 呢個單位282呎(包括22呎露台, 16呎工作平台)
請問呢個廳點擺沙化, 電視, 餐檯?

房要開多個門口位比個工作平台, 又曬左一邊牆身
個衣櫃位細到....... 邊有可能做到櫃

恆基成日起埋呢D"神作", 賣你2萬幾蚊呎, 人住的嗎?

附件

20210423_f7378e350653de7d9de8tvY96rj6SoDq.jpg(72.68 KB)

2021-4-23 05:08 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-4-22 09:31 AM 發表

有無高手指點下
好明顯發展商做錯開門位置, 同張則唔同方向, 有責任要執架

門向裡面開會唔會擺唔落雙人床?

引用:
原帖由 WalterWhite 於 2021-4-22 12:13 發表

門向裡面開會唔會擺唔落雙人床?
一定唔得

200幾呎睡房仲要有個16呎工作平台呃錢

痴9線

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-4-22 09:31 AM 發表

有無高手指點下
咁細仲放什麼沙發

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-4-22 05:59 PM 發表

200幾呎睡房仲要有個16呎工作平台呃錢

痴9線
無商不奸

現在起樓唔係為咗俾人住,係為咗收你錢,食到你盡。姜太公釣魚。

呢個設計係想你哋掛部網絡電視响度門度, 開門可以响廳睇, 閂門可以响房睇.

如果按原則,張梳化細到擺唔落pat pat個喎。

引用:

有無高手指點下
善用空間

講乜9呀

引用:
原帖由 hkguy001 於 2021-4-22 12:10 發表

好明顯發展商做錯開門位置, 同張則唔同方向, 有責任要執架
就算開門向內,都無可能整電視櫃係房間前,叫人點出入?

真心垃圾盤,不過又幾球,真係吹佢唔脹

房都有一個無用的工作平台

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]