• 瀏覽: 24,463
  • 回覆: 165
  • 追帖: 6
聽講年底開售,最後一期唔方平,大家會抽嗎?

熱賣及精選
睇價錢, 如果23K左右, 應該都會入票試下.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/811/sy04.jpg/]img=http://img811.imageshack.us/img811/6801/sy04.th.jpg]
引用:
原帖由 bccwchan 於 2021-4-21 04:15 PM 發表

睇價錢, 如果23K左右, 應該都會入票試下.
嘩 $23K好貴啫如果河景就值,內園或新翠邨就太誇啦

拿拿林清埋佢喇

引用:
原帖由 kawaii_lavender 於 2021-4-21 10:22 PM 發表

嘩 $23K好貴啫如果河景就值,內園或新翠邨就太誇啦
新翠村景正,東南

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-21 10:38 PM 發表

新翠村景正,東南
新翠邨向東南係好,但有機會對住車公廟,就唔多好嘞

引用:
原帖由 kawaii_lavender 於 2021-4-21 10:48 PM 發表

新翠邨向東南係好,但有機會對住車公廟,就唔多好嘞
無雷公咁遠怕乜鬼

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-21 10:37 PM 發表

拿拿林清埋佢喇
佢位置咁好,加埋上次反應,應該唔難嘅

咁大個盤,實有人供唔起,等錢使 扔番D 貨出黎,到時睇下有冇死雞撿下仲好啦

太貴了,不啦

以前大圍屯門元朗大埔...........價錢平九龍區一大節,衣家全部發展完善,價錢同九龍一樣甘!
香港真係多有錢人,所以可以賣咁貴!我無出色,買唔起。

引用:
原帖由 自閉兒 於 2021-4-22 06:43 AM 發表

以前大圍屯門元朗大埔...........價錢平九龍區一大節,衣家全部發展完善,價錢同九龍一樣甘!
香港真係多有錢人,所以可以賣咁貴!我無出色,買唔起。
PFIII開價一定貴過the campton , 愛海,安瘋, 呢啲九龍盤

以前都無乜人選擇大圍,一個山谷咁

引用:
原帖由 airbus0080 於 2021-4-22 12:47 AM 發表

咁大個盤,實有人供唔起,等錢使 扔番D 貨出黎,到時睇下有冇死雞撿下仲好啦
唔出奇。但掟番出嚟嘅未必係自己鍾意嘅嘢嚟嗰喎⋯⋯就算鍾意又未必輪到自己😂

引用:
原帖由 BayernDortmund 於 2021-4-22 07:25 AM 發表

PFIII開價一定貴過the campton , 愛海,安瘋, 呢啲九龍盤
師兄講呢咋盤,我覺得個社區(長沙灣、深水埗)唔太好,咁好似大圍好啲喎,人都少啲,無咁雜

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]