• 瀏覽: 8,688
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
10年前,康城話要參考太古城。
當年個個都笑佢,因為太古城呎價比日出康城高超過5成。
10年後的今日,太古城昨日3房成交16000蚊呎
但康城2手普遍已經在17000蚊呎以上了。

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-20 07:26 AM 發表

康城1-3期咪大約$13000

引用:
原帖由 macauchanchan 於 2021-4-20 08:16 AM 發表

康城1-3期咪大約$13000
10年前,太古城10000蚊呎,康城5000蚊呎。今日,太古城平均手18000蚊呎,康城平均已經15000蚊呎了。

樓齡既互動

太古城太舊

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-20 07:26 AM 發表

太古城平均上左兩萬啦!你揾間日出最新屋苑比太古城最平一個成交,梗系日出贏啦!

以你甘計,元朗都贏太古城啦

引用:

有人信

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-20 08:57 AM 發表

太古城平均上左兩萬啦!你揾間日出最新屋苑比太古城最平一個成交,梗系日出贏啦!

人家地產朋友要做生意的 給人家幻想下吧 最緊要開心吧🤭🤭

但最緊要準時食藥

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-20 08:57 AM 發表

的確是大西北的呎價都貼近太古城了
我相信無人反對

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-4-20 09:41 AM 發表

的確是大西北的呎價都貼近太古城了
我相信無人反對
荃西三寶4年前賣價平過太古城,依家已經超過哂

太古城太舊了,只會越來越跑輸

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-20 09:47 AM 發表

荃西三寶4年前賣價平過太古城,依家已經超過哂

太古城太舊了,只會越來越跑輸
其實星河明居都因為沙中線關係
呎價高過太古城了

香老日日九吹屌頸令臭盤,一定係國民黨餘奸

你可吾可以醒少少呀........太古個盤質素差到爆都要呢口價呀.

1 個係老婆婆,1個係青春少艾,你會睇上邊個先。答案就係咁簡單。依家問題唔係康城會唔會過左太古頭,只係幾時會發生姐。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]