• 瀏覽: 10,806
  • 回覆: 72
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-19 08:33 PM 發表

咁高 見6字頭我先會入,見8就沽
我買錯左位

不過呢隻應該穩陣

熱賣及精選
引用:
原帖由 manhoman 於 2021-4-19 08:35 PM 發表

我買錯左位

不過呢隻應該穩陣
穩過銀行係我50%現金倉,長賺長有,坐艇就收息

昔日長輩在1980時代中電冒起

個個成推蟹貨呀 邊有心情提

中電幾好,一年派四次息,好似成日有糧出咁。

941我都買左,而家個價幾抵買,長揸收息

其實2號仔都有波幅,可以炒,我都有貨

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-19 04:41 PM 發表

呢度無人買 年年4厘息, 又有小小波幅, 長渣又得, 短炒又得
都係㗎

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-19 05:11 PM 發表

我懷疑呢度d人真係正係識玩牛熊
優質股中電無人理
個個都玩馬雲馬化騰,邊個理你

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-19 04:41 PM 發表

呢度無人買 年年4厘息, 又有小小波幅, 長渣又得, 短炒又得
我都有貨,均價72左右!

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-19 05:11 PM 發表

我懷疑呢度d人真係正係識玩牛熊
優質股中電無人理
中電係我嘅愛股!平均成本$73.5。

平D先入

引用:

做乜唔買內電?我早排都買左836同1071,當時有八厘十厘

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
內電沒有準許回報 同 不是獨市生意

引用:
原帖由 imatom 於 2021-4-20 05:10 AM 發表

內電沒有準許回報 同 不是獨市生意
但中電得四厘,買內銀公路好過

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]