• 瀏覽: 16,559
  • 回覆: 102
是咁的,尋日去咗柴灣拜山,原來望得好清楚康成啲樓,換句話說,即是康成都會望到柴灣嗰啲嘢。如果買了康成樓,日日望住,怎會舒服?
附圖:

附件

A641B6AC-F383-43E0-AA17-25D0EC561C33.jpeg(209.11 KB)

2021-4-19 03:14 PM

熱賣及精選

視乎單位姐

引用:
原帖由 jon_jon 於 2021-4-19 03:16 PM 發表

視乎單位姐
就係睇中向南海景單位

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2021-4-19 03:17 PM 發表

就係睇中向南海景單位
柴灣咁遠又中間隔咁多樓我覺得問題不太
成個將軍澳/油塘/藍田樓向南海景都咁望
反而望華人永遠得幾百米又無遮掩問題先大

真系唔鐘意咪買啟德, 紅磡同九龍站大角咀海景囉

墳墓專家, 話望墳好, 同佢會住墓地

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   
有J小妹終於搵到個猛男陪你行山?

個人喜好啦。
錢係自已,自已負責。
我就覺得交通真係5得。
但價錢反映了。
我反而覺得最大敗筆係d地由幾個不同發展商各自起樓,因不同風格咁起,又起得太密質質,成個地區變得好奇怪。以前以為會起個"優化版"太古城。

類似既 烏溪沙 個堆 得5得?

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2021-4-19 03:14 PM 發表

是咁的,尋日去咗柴灣拜山,原來望得好清楚康成啲樓,換句話說,即是康成都會望到柴灣嗰啲嘢。如果買了康成樓,日日望住,怎會舒服?
附圖:
又係你

腥土知名膠俠,超神人,佛肥,BMW有J小妹弱智妹妹

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2021-4-19 03:14 PM 發表

附圖:
唔好日日攞住個望遠鏡裝人沖涼先得架

嘩, 康城HATER 已唱到無野好唱,
咁都可以拎出來講  

照咁睇相中的藍灣半島近好多WOR.....

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2021-4-19 03:17 PM 發表

就係睇中向南海景單位
小妹兄吾係信主咩?
怕咩鬼🤫

你攞條J出嚟攪豆瓣醬?

望墳都話無問題既咪叫自我安慰自我感覺良好咁囉

望住墳場都可以話冇問題?有陣時做人都唔好做到咁離譜啊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]