• 瀏覽: 6,169
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
星晨花園嘅「別墅」
週邊配套成熟, 二手價入場160萬有交易,仲包裝修,不過就樓齡舊一啲。
各位ching有乜意見,?謝謝

熱賣及精選
四十萬買得過!百幾萬,點解要去買廿幾年舊樓?維修都整到你怕,又唔係市中心,發展完成,無願景,買了只有一路舊下去!

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
引用:
原帖由 Samsunny2631 於 2021-4-19 10:39 AM 發表

星晨花園嘅「別墅」
週邊配套成熟, 二手價入場160萬有交易,仲包裝修,不過就樓齡舊一啲。
唔介意舊,位置ok,近中山北站同岐江新城,密度低,退休唔錯。 之前有間凶宅,係個香港人畀賊斬死,小心。

睇下塊地面積有幾大
宜家中山靠近城區嘅地方買塊百令方嘅住宅地少曬都要過百萬(有國有證可以合法起屋果種)

以前大陸樓,住10年重住得人?買咗要唔要拆左佢再起過?

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-19 11:23 AM 發表

四十萬買得過!百幾萬,點解要去買廿幾年舊樓?維修都整到你怕,又唔係市中心,發展完成,無願景,買了只有一路舊下去!
算係巿中心。不過當年大6樓質素無宜家咁好。

等通關 自己上來感受下  這裡環境 1-4期是最早入伙 5-8期環境很舒服 如果要方便度 不太適合
要自己開車 村巴往公車站每小時有3班 小弟住在5-8期 半退休人仕  光是別墅都有好幾類 想住高樓大廈中山很多 想休閒小區 自己了解!

引用:
原帖由 lyhsam 於 2021-4-20 09:51 AM 發表

等通關 自己上來感受下  這裡環境 1-4期是最早入伙 5-8期環境很舒服 如果要方便度 不太適合
要自己開車 村巴往公車站每小時有3班 小弟住在5-8期 半退休人仕  光是別墅都有好幾類 想住高樓大廈中山很多 想休閒小區 自己了解!
師兄你好,是否這區別墅160萬元起有交易?
大約多少平?花園有多大?有車位嗎?

引用:
原帖由 lyhsam 於 2021-4-20 09:51 AM 發表

多謝提供有用資料

引用:
原帖由 Samsunny2631 於 2021-4-19 10:39 AM 發表

星晨花園嘅「別墅」
太舊,太貴!

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-4-20 11:34 AM 發表

多謝提供有用資料
星晨花園 別墅有好幾種 有獨楝 有上下復式 有威尼斯式碼頭別墅
百貨應百客 自己來感受 吾好聽人講 問你自己要甚麼

都係果句市場大把新貨買,點解要買件舊呢

淨係沉降都玩死你,都話珠三角傻仔先至買別墅。

YYY
不同別墅 種類 重有7和8期下次拍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]