• 瀏覽: 9,783
  • 回覆: 106
本主題由 陳耀 於 2021-4-18 06:39 PM 關閉
引用:
原帖由 cstsang 於 2021-4-17 09:05 PM 發表

之前賣Banyan garden 賺咗幾百萬,叻女,香港偏地黃金
四小X同海之都買不起,機會不屬於我們

熱賣及精選
引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 09:07 PM 發表

係,佢應該上車泓景,再用泓景炒海之三房,之后…??

不過4小X整體好過荃西,可以長揸,即係美孚咁,而美孚太舊了!!
四小X都幾呀OUT了已經係老牌屋丸,不過夠cheap同埋方便個位好,實際好多
四小大部分單位都面壁,啱你呀,似啟德格局,有taste

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-17 09:21 PM 發表

四小大部分單位都面壁,啱你呀,似啟德格局,有taste
不如住公屋仲有taste屎

有激安海底撈好正,米米每天都要食一次先安樂

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-16 11:48 PM 發表

只可以話荃灣太Cheap,連依啲三線藝人都唔會考慮自住,嗱嗱聲賣走佢,真係同將軍澳爭好遠,將軍澳個個明星都走去住,荃灣就個個明星都爭住賣

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2770500/陳靜1528萬沽海之戀三房
垃圾灣好過荃西

洗米SP

引用:
原帖由 LolototoXxx 於 2021-4-17 07:48 PM 發表

咁可以話,阿媽如果唔係住頭等養和生你咁你都係窮鬼,相信你都係窮鬼,
我又唔覺將軍澳高級好多,住荃灣都有好多原居民有成條街地鋪,荃比較多一般舊樓,新樓呎價兩邊差唔多,
須然將軍澳係新規劃多新樓但都係公屋圍城,住新樓都唔算真有錢中産啦,高級?知山頂,淺水灣南區嗎?
明星會住囉,個個幾百日萬年薪囉

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 08:33 PM 發表

悉一個有十間地鋪,廿間海之,五間皇壁,八間汀九吼屎,平時着佐丹奴+踢拖
吹呀,比你吹

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 09:32 PM 發表

有激安海底撈好正,米米每天都要食一次先安樂
搞邊科呀,你一直都踩荃灣,抬高將軍澳,今日你sick?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-16 11:48 PM 發表

只可以話荃灣太Cheap,連依啲三線藝人都唔會考慮自住,嗱嗱聲賣走佢,真係同將軍澳爭好遠,將軍澳個個明星都走去住,荃灣就個個明星都爭住賣

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2770500/陳靜1528萬沽海之戀三房
僞人G錢真易搵

英文個陳靜呀唔撚識喎 係咪二三線嗰啲呀 荃灣cheap 我睇你都住唔起啦撚毛

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-17 09:05 PM 發表

2017年買入計,啟德最近有無賺三球成交先?
啟德非上蓋樓景呎價=荃西上蓋高層海景呎價, 都唔同Lv, 好難比較

佢係邊個?

引用:
原帖由 古奇遊艇 於 2021-4-18 12:10 AM 發表

啟德非上蓋樓景呎價=荃西上蓋高層海景呎價, 都唔同Lv, 好難比較
成日話啟德乜鬼市區CBD2, 升值就少過新西樓

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-4-18 12:47 AM 發表

成日話啟德乜鬼市區CBD2, 升值就少過新西樓
荃西都唔係個個賺20%, 講到尾咪又係睇幾時買入

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]