• 瀏覽: 9,822
  • 回覆: 106
本主題由 陳耀 於 2021-4-18 06:39 PM 關閉
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選

點解會咁㗎呢?

起死回生?

版主就可以想點就點?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-16 11:48 PM 發表

只可以話荃灣太Cheap,連依啲三線藝人都唔會考慮自住,嗱嗱聲賣走佢,真係同將軍澳爭好遠,將軍澳個個明星都走去住,荃灣就個個明星都爭住賣

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2770500/陳靜1528萬沽海之戀三房
咁可以話,阿媽如果唔係住頭等養和生你咁你都係窮鬼,相信你都係窮鬼,
我又唔覺將軍澳高級好多,住荃灣都有好多原居民有成條街地鋪,荃比較多一般舊樓,新樓呎價兩邊差唔多,
須然將軍澳係新規劃多新樓但都係公屋圍城,住新樓都唔算真有錢中産啦,高級?知山頂,淺水灣南區嗎?

引用:
原帖由 LolototoXxx 於 2021-4-17 07:48 PM 發表

咁可以話,阿媽如果唔係住頭等養和生你咁你都係窮鬼,相信你都係窮鬼,
我又唔覺將軍澳高級好多,住荃灣都有好多原居民有成條街地鋪,荃比較多一般舊樓,新樓呎價兩邊差唔多,
須然將軍澳係新規劃多新樓但都係公屋圍城,住新樓都唔算真有錢中産啦,高級?知山頂,淺水灣南區嗎?
住養和吾代表D乜

引用:
原帖由 LolototoXxx 於 2021-4-17 07:48 PM 發表

悉一個有十間地鋪,廿間海之,五間皇壁,八間汀九吼屎,平時着佐丹奴+踢拖

錦上路 + 東北new town起完
荃灣西班友朝早返工逼唔入西鐵

好羨慕附近有激安

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-4-17 08:50 PM 發表

錦上路 + 東北new town起完
荃灣西班友朝早返工逼唔入西鐵

根本宜家都已經迫屎你,弟日元朗仲大把人湧入去將D人趕入大西北

有少少名已經可以幾發,不過全部只因為有傻大眾支持

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-17 07:22 PM 發表

4年賺三球,酸死啟德同將軍澳友了
蝕本重災區

引用:
原帖由 江南消失了雞翼 於 2021-4-17 04:41 PM 發表

有3球袋就可以吧
做一世炒散實招都冇

之前賣Banyan garden 賺咗幾百萬,叻女,香港偏地黃金

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 08:57 PM 發表

17年買任何二手都有20%左右(起碼25喇先值得去又抽又等又排又做免費show又執,你仲要有年半係冇租收,但二手可以立即放租收$)
從來根本吾係關買乜區事,係關你買入嘅單位一手價同現有二手市價嘅把戲
2017年買入計,啟德最近有無賺三球成交先?

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-17 09:05 PM 發表

2017年買入計,啟德最近有無賺三球成交先?
果度單單蝕

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]