• 瀏覽: 9,783
  • 回覆: 106
本主題由 陳耀 於 2021-4-18 06:39 PM 關閉
兩邊都係新界,一樣比人恥笑

市區樓才是皇道

熱賣及精選
Dadadadada

真正臭雞都唔住荃灣

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 12:30 AM 發表

吾係話有升就叫OK,只係蝕仲衰傘
你冇25~30%根本你求奇買一間二手好過又抽又等又排又執,仲有年幾冇租收喎
仲有比佢呃左管你廢幾年
錢真是那麼易賺 那麼現在入日出康城如何

有3球袋就可以吧

老闆都唔住荃西

宇宙漿算唔算明星?

引用:
原帖由 熊貓肥過肥貓 於 2021-4-17 10:13 AM 發表

當年, 樣純, 波大, 腿幼, 肯跟我我都送佢樓
聽聞你連荃灣同油麻地都未識分喎,送樓畀人?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 地獄球場 於 2021-4-17 05:01 PM 發表

宇宙漿算唔算明星?
佢就巴閉啦,
住韻濤居二千呎複式,
之後又買咗柏傲灣

佢醒呀,鍾情荃西,如果買垃圾灣就PK了!

DaDa喎,WaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKa

Dada

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 垃圾灣垃圾AA 於 2021-4-17 05:16 PM 發表

佢就巴閉啦,
住韻濤居二千呎複式,
之後又買咗柏傲灣

佢醒呀,鍾情荃西,如果買垃圾灣就PK了!

DaDa喎,WaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKa
你話係就係呀,無聽佢講話買左柏傲灣

層樓老細送,沽咗有錢袋入袋!

引用:
原帖由 江南消失了雞翼 於 2021-4-17 04:41 PM 發表

有3球袋就可以吧
4年賺三球,酸死啟德同將軍澳友了

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-17 06:12 PM 發表

你話係就係呀,無聽佢講話買左柏傲灣
https://www.hk01.com/即時娛樂/359793/g-e-m-鄧紫棋年收億計成樂壇小富婆-被爆再購二千萬物業築愛巢

最近,有傳媒揭露,原來在2018年底,她以二千二百萬購入了一個荃灣柏傲灣的住宅單位,不過該單位持有人卻是她媽媽容佳文所有。文中亦講到,其實現時這個單位是她與造型師男友Mark的愛巢。未知是否她偏愛荃灣區,其實早於2013年,她就已經在同區韻濤居買入了一個二千呎複式單位。如果以2019年成交呎價約$1.15萬計算,舊有的複式單位就已價值二千三百萬。入行11年,G.E.M就已經在寸金尺土的香港擁有兩層豪宅,真堪稱是「樂壇小富婆」。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]