• 瀏覽: 9,922
  • 回覆: 6
本主題由 陳耀 於 2021-4-18 06:39 PM 關閉
只可以話荃灣太Cheap,連依啲三線藝人都唔會考慮自住,嗱嗱聲賣走佢,真係同將軍澳爭好遠,將軍澳個個明星都走去住,荃灣就個個明星都爭住賣

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2770500/陳靜1528萬沽海之戀三房

熱賣及精選
引用:
原帖由 垃圾灣垃圾AA 於 2021-4-17 05:16 PM 發表

佢就巴閉啦,
住韻濤居二千呎複式,
之後又買咗柏傲灣

佢醒呀,鍾情荃西,如果買垃圾灣就PK了!

DaDa喎,WaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKa
你話係就係呀,無聽佢講話買左柏傲灣

引用:
原帖由 偏頗的廢板煮 於 2021-4-17 07:29 PM 發表

你係土地註冊處,買樓要通知你㗎?

垃圾灣廢AA,唉.....................
咁你又點知呀,你你土地註冊處?

引用:
原帖由 LolototoXxx 於 2021-4-17 07:48 PM 發表

咁可以話,阿媽如果唔係住頭等養和生你咁你都係窮鬼,相信你都係窮鬼,
我又唔覺將軍澳高級好多,住荃灣都有好多原居民有成條街地鋪,荃比較多一般舊樓,新樓呎價兩邊差唔多,
須然將軍澳係新規劃多新樓但都係公屋圍城,住新樓都唔算真有錢中産啦,高級?知山頂,淺水灣南區嗎?
明星會住囉,個個幾百日萬年薪囉

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 08:33 PM 發表

悉一個有十間地鋪,廿間海之,五間皇壁,八間汀九吼屎,平時着佐丹奴+踢拖
吹呀,比你吹

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-17 09:32 PM 發表

有激安海底撈好正,米米每天都要食一次先安樂
搞邊科呀,你一直都踩荃灣,抬高將軍澳,今日你sick?

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-4-18 10:14 AM 發表

荃西:
環宇夠cheap,睇在cheap嘅份上可以妥協
兩房就VC比較好
三房全部吾得,同埋VC會比三寶好
御凱根本住吾到人,向西,同埋吾算平不過都冇卡屎嘅
不值討論

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]