• 瀏覽: 9,868
  • 回覆: 106
本主題由 陳耀 於 2021-4-18 06:39 PM 關閉
引用:
原帖由 800dollars 於 2021-4-17 08:07 AM 發表

這條女做過什麼?單位sugar daddy送?
當年, 樣純, 波大, 腿幼, 肯跟我我都送佢樓

熱賣及精選
引用:
原帖由 f1kon2nd 於 2021-4-17 02:37 AM 發表

哈哈,2018嗰個我是賣方嘅呢!

但係手頭仲揸緊兩個荃西盤,典算?
系唔系荃西三寶先?有人抓住麗城都當埋荃西喎

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-17 10:18 AM 發表

有D 工廠3寶都計

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-16 11:48 PM 發表

只可以話荃灣太Cheap,連依啲三線藝人都唔會考慮自住,嗱嗱聲賣走佢,真係同將軍澳爭好遠,將軍澳個個明星都走去住,荃灣就個個明星都爭住賣

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2770500/陳靜1528萬沽海之戀三房
冇腦

可能呢幾年冇乜電影拍,覺得屋企風水唔好要換一換。

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-17 10:18 AM 發表

麗城吾係荃西係乜,位置在荃灣區最西面

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-16 11:48 PM 發表

只可以話荃灣太Cheap,連依啲三線藝人都唔會考慮自住,嗱嗱聲賣走佢,真係同將軍澳爭好遠,將軍澳個個明星都走去住,荃灣就個個明星都爭住賣

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2770500/陳靜1528萬沽海之戀三房
基本上,有donki 嘅屋苑,代表 cheap.

引用:
原帖由 woodseedsunmoon 於 2021-4-17 11:58 AM 發表

激安好呀,多平民喜歡

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-4-17 11:40 AM 發表

可能呢幾年冇乜電影拍,覺得屋企風水唔好要換一換。
有少少名已經比普通市民有$,吾好睇少D二打六

引用:
原帖由 woodseedsunmoon 於 2021-4-17 11:58 AM 發表

唔準你咁話monterey,佢係將南一線屋苑

引用:
原帖由 Gardenparty36 於 2021-4-17 08:15 AM 發表

張約啲字好肉酸。點解啲人唔寫好少少
AA寫得衰

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2021-4-17 02:49 AM 發表

荃灣垃圾人太多太雜
係呀,附近勁多人躝黎躝去

引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2021-4-17 12:21 PM 發表

暗星會住的
佢地喜歡村屋

引用:

咩係荃西三寶?我仲揸緊 萬景 同 Chelsea 兩個高層,全部2008咁上下入嘅!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]