• 瀏覽: 2,515
  • 回覆: 37
  • 追帖: 2
呢排都係上落市。。。高追多數瀨野。。。過兩日番黎又跌過。。。大家話係咪

股神
熱賣及精選
係係係, 無錯  你千奇唔好追貨

你上次唔係咁講

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-4-16 01:57 PM 發表

呢排都係上落市。。。高追多數瀨野。。。過兩日番黎又跌過。。。大家話係咪
我地等你指示

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-4-16 01:57 PM 發表

叻鼠

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-4-16 01:58 PM 發表

你上次唔係咁講
咦, 關我事

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
後市應該系爆升 上落調整中

智勇雙全
引用:

正是🧟‍♂️

唔係, 破邊追CALL 啦, 仲講

信曬你啦

引用:

熊一有上落市

引用:

美國大牛屎。亞洲政治市。

正常中國經濟起飛通漲該18%。
股市應升三分一低息經濟環境。但人民進入國際市塲也保護自身利益唔畀升。

引用:
原帖由 noduckshe 於 2021-4-16 02:09 PM 發表

唔係, 破邊追CALL 啦, 仲講
求求你牛多D

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-4-16 13:57 發表

因住下星期挾爆你

引用:

你千奇唔好追貨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]