• 瀏覽: 7,976
  • 回覆: 18
  • 追帖: 2
我見到又有人專登開新戶口黎為呢隻眼仔去澄清一大堆野🤮
Anyway,你地抽吾抽?有冇師兄有獨特見解?

熱賣及精選
唔抽

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-4-16 12:14 PM 發表

我見到又有人專登開新戶口黎為呢隻眼仔去澄清一大堆野🤮
Anyway,你地抽吾抽?有冇師兄有獨特見解?
放假再睇 今次撐你啊🤣

新聞兄你呢?

我就成個幾月無抽過野。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 jack__ 於 2021-4-16 12:18 PM 發表

放假再睇 今次撐你啊🤣
多謝師兄,就甘睇似流流地,未深入研究

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-4-16 12:26 PM 發表

新聞兄你呢?

我就成個幾月無抽過野。
冇易到容?
暫時未必衝,研究下先

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-4-16 12:56 PM 發表

多謝師兄,就甘睇似流流地,未深入研究
基石好似比面派對咁

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-4-16 12:56 PM 發表

冇易到容?
暫時未必衝,研究下先
無了。食完爛菜心後。無抽了。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
好簡單,2個字,  "打手",呃傻子水魚。

原來佢講緊眼

眼仔碌碌 濁個捉

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
新股兄抽嗎?

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
no la 等多排先

小伙子7頭b呢?
去L左邊呀?
出嚟up 2 句話俾人聽發生咩事啦
你唔係股神好L醒嘅咩?

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-4-16 02:44 PM 發表

新股兄抽嗎?
未必喔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]