• 瀏覽: 3,900
  • 回覆: 50
大師愛股2018近日顯著上升,佢好風騷!
主持:瑞聲近日股價上升!
大師:預咗啦!
主持:發盈喜喎。
大師:一早知到啦!
主持:2018同2382邊隻股好D呀?
大師:梗係揀2018啦,今年年頭講咗啦。

熱賣及精選
其實佢概念是正確的
高PE唔買
真正低價先買
間中實中到一隻

廢物

舊年直頭停工,今年一對比當然好啦。。。
其實買2018係沒錯架喎。

-------------------------------------------------------------------------

若要人不知, 唔好咁低B !!
話左佢中一隻(其實之後跌番都唔奇), 又可講足幾年架喇

5G, 美股,美元, 黃金, 大市,  bitcoin, 全部睇錯晒, 你老美 唔係錯一兩日, 一兩個星期, 係錯足幾個月!!!~
錯都唔緊要,  你係財演.....唔認錯都算,  唔好講到自己好似中撚晒咁囉~ 錯既野又唔提下點做好~

ATM 睇淡, 又從未叫沽, 仲竟然間唔中叫人搏彈,   食C喇

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
bigc

50幾蚊跟過佢買一次 跌落45蚊斬左 依家仲係40幾

香江四朵金花bigc,關教授,羅加忽,羅上沛

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-4-16 10:42 AM 發表

話左佢中一隻(其實之後跌番都唔奇), 又可講足幾年架喇

5G, 美股,美元, 黃金, 大市,  bitcoin, 全部睇錯晒, 你老美 唔係錯一兩日, 一兩個星期, 係錯足幾個月!!!~
錯都唔緊要,  你係財演.....唔認錯都算,  唔好講到自己好似中撚晒咁囉~ 錯既野又唔提下點做好~

ATM 睇淡, 又從未叫沽, 仲竟然間唔中叫人搏 ...

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-4-16 11:07 AM 發表

50幾蚊跟過佢買一次 跌落45蚊斬左 依家仲係40幾
大屍話: 我無叫你地高追呀, 話左40蚊瑞聲唔怕買
跟住仲話 "你地一定係打手, 我無講過叫你地高追..... 點點點"

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
短短兩三日 由39蚊到47.x蚊. 請問我又41.x蚊 入貨到而家, 或者 乜嘢價位 才放

引用:
原帖由 半夜變出了羔羊 於 2021-4-16 11:29 AM 發表

短短兩三日 由39蚊到47.x蚊. 請問我又41.x蚊 入貨到而家, 或者 乜嘢價位 才放
問大師

TBB 特色
高j升緊100個陣既牛仔

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-4-16 11:19 AM 發表

香江四朵金花bigc,關教授,羅加忽,羅上沛
嘩!陣容咁鼎盛。
江湖人稱"沈大關教雙羅友"

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-4-16 11:26 AM 發表

大屍話: 我無叫你地高追呀, 話左40蚊瑞聲唔怕買
跟住仲話 "你地一定係打手, 我無講過叫你地高追..... 點點點"
四十五蚊佢叫買,跌到三十幾蚊,蝕咗百分之十五,佢都唔會認錯!
仲要大大聲講,捱吓價就梗架啦,邊有人知最低位係邊!

大屍最叻係唔使講時間,一直等等等,等到依家開始升,就出嚟認叻。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]