• 瀏覽: 11,131
  • 回覆: 152
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 LIFE-FANTASTIC 於 2021-4-20 08:46 PM 發表

咁你今日 WIN 左幾多點 ??大期 ? 細期 ?
今日輸30點樓下,細期1-3張

熱賣及精選
大浪冚埋嚟,都唔敢入賭場。只按照基本買賣訊號觀察,10:32出28530call號,11:06出28595call號,目標位28700在11:30到達,需然比人感覺是馬後豹。單打獨鬥實在太自閉,所以發文抒發。😖

14:37 27580 call 號,15:10再出call。整日都是下壓力,買上風險大,再加價位用橫行來消化下壓,正一是左一巴時右一巴。🤕早市冇入,午市有賭都只有「輸」。🤧

28658 & 28677 call 鳥,28769平鳥倉

28987沽完,29020 快靚正「輸」😇

29037,28999,28995 補回 put, 剛在28931-32觸及止賺,算追回朝早「輸」,微利

嚴守止蝕、止賺,同樣重要。

目標價位未到,走勢未變,仍然睇落。

引用:
原帖由 samualyu 於 2021-4-23 02:44 PM 發表

目標價位未到,走勢未變,仍然睇落。
錯就要認,打就要企定。

引用:
原帖由 samualyu 於 2021-4-23 03:24 PM 發表

錯就要認,打就要企定。
高29067、低位28601,回0.382剛好28888,有冇咁神奇呀?0.5唔得嘅😖😤

引用:
原帖由 samualyu 於 2021-4-23 03:30 PM 發表

高29067、低位28601,回0.382剛好28888,有冇咁神奇呀?0.5唔得嘅😖😤
今日係計算目標位錯誤。難.....實在難😤

晨早低見29000樓下,即升上29250,29030call就擺咗,當然入唔到,又冇追。回頭去到29100-25追入咗,見勢升過29160再+1,掉頭29127靶咗我。唔憤氣睇吓,29138補回call,又比佢29074打靶🤕🤕。見到即市轉勢做落,29105 put七佢,好彩到達29010止賺。今日唔輸當贏。

引用:
原帖由 samualyu 於 2021-4-26 02:19 PM 發表

晨早低見29000樓下,即升上29250,29030call就擺咗,當然入唔到,又冇追。回頭去到29100-25追入咗,見勢升過29160再+1,掉頭29127靶咗我。唔憤氣睇吓,29138補回call,又比佢29074打靶🤕🤕。見到即市轉勢做落,29105 put七佢,好彩到達29010止賺。今日唔輸當贏。
應該話唔使輸已經偷笑,29058擺咗位put,不過做唔到。

好友堅守29000,再破到我睇28900,未有倉。

引用:
原帖由 samualyu 於 2021-4-26 02:48 PM 發表

好友堅守29000,再破到我睇28900,未有倉。
破到29000又如何?開倉價差幾點開唔到put😿,目標28900即市又差幾點才見到🎃。夜期有望再見28880-90完成七浪,會唔會有第九浪?都唔關我事,要開工👋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]