• 瀏覽: 28,037
  • 回覆: 193
  • 追帖: 4
2628 中國人壽實在太超賣啦,現價實在抵買到癲!

你要知道,中人壽的大股東是中國財政部!

RSl指出嚴重超賣!

五厘息口,七倍PE,0.9 PB

中國共產黨七月會慶祝成立一百周年,內地一定會行牛市!作為共和國的親兒子必定會爆升!

通常所有股票要開車行上之前都會有個調整,目的係打走散戶啲貨,趕絕跟風客!

小妹目測頭先中人壽中的散戶已經打走灑啲貨止蝕,所以逆市在$15.44 果斷重倉買入,目標價在$19.44

之前939建行大升前日日跌,股價打到穿$5,讓所有散戶止蝕後,便開啟新升浪由$5升上接近$7。今次2628 中人壽一樣劇本,已經在頭先見左大底!

我宣佈:2628 中國人壽正式開啟新的上升浪上$19.44

有緣人一齊勝大錢!

熱賣及精選
國壽(02628.HK)公布,首三月保費收入為3,239億元人民幣,按年增5.23%。

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-15 12:53 PM 發表

RSl指出嚴重超賣!

中國共產黨七月會慶祝成立一百周年,內地一定會行牛市!作為共和國的親兒子必定會爆升!

通常所有股票要開車行上之前都會有個調整,目的係打走散戶啲貨,趕絕跟風客!

小妹目測頭先中人壽中的散戶已經打走灑啲貨止蝕,所以逆市在$15.44 果斷重倉買入 ...
甘941都似糸劇本

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-4-15 01:02 PM 發表

甘941都似糸劇本
正解!但係現價2628中人壽值博率最高!

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-15 12:53 PM 發表

RSl指出嚴重超賣!

小妹目測頭先中人壽中的散戶已經打走灑啲貨止蝕,所以逆市在$15.44 果斷重倉買入 ...
你唔係一早入咗係咁洗腦推咩?又話會跌到13.8, 而家又叫人買。你唔好再害人好唔好?

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2021-4-15 01:06 PM 發表

你唔係一早入咗係咁洗腦推咩?又話會跌到13.8, 而家又叫人買。你唔好再害人好唔好?

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2021-4-15 01:06 PM 發表

我見到老散低位打走灑啲中人壽止蝕,我就知道已經提早見底回升!

買了

引用:
原帖由 車站花色婆仔 於 2021-4-15 01:09 PM 發表

到時中人壽升返上$19.44, 你唔好後悔點解當初自己冇好好把握現在地板價買入中人壽

引用:
原帖由 沙田芳香的神 於 2021-4-15 01:11 PM 發表

買了
一齊勝大錢!加油!中國必勝!

我見到聰明錢不斷流入了,中國加油

條下降綫好靚wor.. 會唔會仲做緊底呀?

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-15 01:04 PM 發表

正解!但係現價2628中人壽值博率最高!
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29804504
即係點

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 bigoh 於 2021-4-15 01:16 PM 發表

條下降綫好靚wor.. 會唔會仲做緊底呀?
唔會啦,頭先9成半散戶已經在低位打走左貨,止左蝕啦!貨已入強中手!

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-15 12:53 發表

RSl指出嚴重超賣!

哈哈,呢隻股要照顧所有退休人士嘅需要。買唔買的過自己衡量

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]