• 瀏覽: 39,939
  • 回覆: 162
  • 追帖: 14
起賭場入面,一日未離場,一日都係數字

熱賣及精選
引用:
原帖由 atpgun 於 2021-4-14 11:50 AM 發表

《秘密》真係好有用!只要信,就會成功!
玩左股票3年,由26歲開始就比個信念自己,30歲前要有一百萬
一開始就玩美股,用10萬開始玩,少少賺少少賺咁
中間有一段時間遇上假股災,低市再入多10萬本金

一共由20萬,加上比心機睇新聞,再靠吸引力法則
一睇今朝收市,終於有人生第一個一百萬

之後有更大既信念,帶住呢一百萬既一半進入crypto市場,希望 ...
31歲睇一睇,成副身家得返一兩萬,當你以為自己好成功,就係開始踏入破局嘅時候。

引用:
原帖由 茶粿 於 2021-4-14 12:45 PM 發表

我唔夠30已有樓有車有女人
我都係,加埋有仔有女及已經移民

羊$只是第一步,睇路呀

引用:
原帖由 atpgun 於 2021-4-14 11:50 AM 發表

玩左股票3年,由26歲開始就比個信念自己,30歲前要有一百萬

之後有更大既信念,帶住呢一百萬既一半進入crypto市場,希望 ...
分享嘅唔錯,幾時分享下三十一歲虧掉二百萬嘅經驗

想昆人咪出聲囉

我叫kuchingkim
我最鐘意搞計謀
仲有搞圈子權力
扮慘扮可憐博同情
我個樣雖然似足出盡心計既人
但我明明係好人,因為我信主.
樓主,恭喜曬

E R I K
S O O
DESIGN
引用:

恭喜你

引用:

恭喜

一百萬早已經有2X果陣,而家吸引緊人生中第一個一千萬

廣告post

引用:
原帖由 sz業主 於 2021-4-14 12:37 PM 發表

100 萬好少。。。。
20年前,亞視百萬富翁陳啟泰年代,唔少錢

恭喜樓主

我既半生投資經驗是地產物業才能經得起風浪!
股票,虛疑幣,所有沒有實在剛需的物品,最終都是夢一場!

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
引用:
原帖由 qwerty123456789 於 2021-4-14 05:20 PM 發表

咁你就錯喇。
潮退時,buffett咪一樣冇著褲。
佢個倉轉身困難,賺蝕都同大盤指數差不多。
玩得美股,追蹤指數產品好難輸錢。
總之有錢佬賺錢就跟住賺,有錢佬蝕錢時佢肉痛過你(把握機會strong hold兼加倉)。
我冇話過 Buffett 有褲著, 好多大牛市時, 梗有不少乜乜股神, 物物股神出現, 話呢樣方法得, 嗰樣方法掂, 我只想講, 未經過大跌市嘅洗禮, 都係保守D好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]