• 瀏覽: 9,656
  • 回覆: 41
  • 追帖: 2
熱賣及精選
相信燈神,佢唱衰嘅嘢,大家就去買就系嘞

引用:
原帖由 johnlam13888 於 2021-4-13 10:16 PM 發表

https://youtu.be/lF60jOe3hzU

仲用租金回報去預測樓價

其實無知不可怕

最恐怖係仲有傻仔課金去聽佢尻吹!
人地梗係見到香港大把呢啲弱智人士有市場啦!仲有果D聽見人地一句買爆阿暴泰就真係去買垃圾嘅蟻民呀!

尼兩年係股市我買老蕭對家,上年佢話科技股爆我就入市,到而家執4-50%,多謝燈蕭😃

大陸樓市陰陽合同,明明成交價好低,但會推到市價好高,掛牌價根本唔係實際成交價。全部造市,未買猛咁昇,一買即跌

信大陸樓市真係傻仔啦

引用:
原帖由 鮮腥港人 於 2021-4-14 04:08 AM 發表

大陸樓市陰陽合同,明明成交價好低,但會推到市價好高,掛牌價根本唔係實際成交價。全部造市,未買猛咁昇,一買即跌

信大陸樓市真係傻仔啦
而家冇乜啦!

引用:
原帖由 鮮腥港人 於 2021-4-14 04:08 AM 發表

信大陸樓市真係傻仔啦
學冰冰咁陰陽合同?大陸依家仲有咁既野玩?

小、中型發展商部分爆 三線打後搞唔掂

佢又冇大陸樓又冇返大陸,成日九up扮專家

漢奸講嘢都好信

引用:

信大陸樓市真係傻仔啦
你講嘅係陰毛合同,陰陽合同係mark 低個價避稅,希望你哋呢d言論唔好流入內地,唔係又比人恥笑香港人,有時真係多得你哋唔小。

你都話佢地係傻仔,當然思想行為正常人係唔明啦

呢條老油條收入又係靠大陸!
不過,佢講麥,信左啲黃液體就入會供養佢,做左孝子

引用:
原帖由 for158 於 2021-4-14 01:33 AM 發表

尼兩年係股市我買老蕭對家,上年佢話科技股爆我就入市,到而家執4-50%,多謝燈蕭😃
早知跟你一樣做這條友對家😭

提示:支持鍵盤翻頁左 右