• 瀏覽: 3,683
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
V加上到去又係要交俾大6經紀跟⋯⋯

一定冇得回佣俾買家,不過大6仔古古滑滑,
口頭回佣永冇口齒

熱賣及精選
引用:
原帖由 goldcoke 於 2021-4-13 07:16 PM 發表

口頭回佣永冇口齒
什麼意思?能否講清楚些?

我是傳說中的臭作~但我不是校工
引用:
原帖由 臭作2006 於 2021-4-14 12:17 PM 發表

什麼意思?能否講清楚些?
買新樓,二百萬樓價,一般發展商有6~10回佣俾 經紀公司,
香港V加 就一定冇回俾客,說話自己賣服務,冇回佣俾客
而家冇得簡單上大6,要經香港V加買就冇辦法,
開關,自己搵大陸有鋪大中介 ,回二~三萬都好過冇。
反正V加只係香港有鋪,有車 車你上去,到大陸又係大陸仔跟單!吊

波屎話公司皮費重,服務好,所以貴,願者上鉤 !搵得波屎預左貴啦!

引用:
原帖由 今天小馬 於 2021-4-14 01:04 PM 發表

波屎話公司皮費重,服務好,所以貴,願者上鉤 !搵得波屎預左貴啦!
自己走下上去平三萬⋯⋯

引用:
原帖由 goldcoke 於 2021-4-14 02:04 PM 發表

自己走下上去平三萬⋯⋯
自己上去有回佣?仲唔使團購費?

引用:
原帖由 hl1723 於 2021-4-18 02:55 PM 發表

自己上去有回佣?仲唔使團購費?
對大陸有一定認識當然自己上去買啦

明解🤪

你為回傭買就會風險~人都找不到~~~而且換我是代理知你要回都找件最差的給你,因為傭高~~哈哈哈~~~

引用:
原帖由 紅白 於 2021-4-27 05:50 PM 發表

你為回傭買就會風險~人都找不到~~~而且換我是代理知你要回都找件最差的給你,因為傭高~~哈哈哈~~~
要求佣金透明,五五分數就可以啦

我識人,可以回1~3%

只買一兩間既,的確可以渣盡AA既佣金,橫掂無下回嘛。但係如果係想長期搵個內地幫到手既AA,回佣呢d野就唔好拎啦。回佣我講明唔要,只要靚價貨,好貨。所以,個AA真係服務好盡心,甩單貨呀(依係舊價架),員工貨都可以搵到番黎問我要唔要,我要唔到咁多咪彈俾我d朋友親友咯。依家我某市既樓佢乜都幫我跟哂。

引用:
原帖由 goldcoke 於 2021-4-13 07:16 PM 發表

口頭回佣永冇口齒
要求簽好協議,蓋上公司公章加個人簽字打上手印。不要相信口頭協議。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]