• 瀏覽: 5,047
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
熱賣及精選
香討硬好會掃幾多伙?

最緊要貴賣

突然覺得西半山好抵,西半山好多樓都係二萬幾蚊尺,唔使塞香港仔隧道

引用:
原帖由 一見即散 於 2021-4-13 10:45 PM 發表

突然覺得西半山好抵,西半山好多樓都係二萬幾蚊尺,唔使塞香港仔隧道
西半山一早係豪宅地段

比黃竹坑更有地位

引用:
原帖由 一見即散 於 2021-4-13 10:45 PM 發表

其實要方便 可揀灣仔銅鑼灣天后, 要靚野 可揀西半山
呎價2萬左右已經有

又要港島又要新先揀黃竹坑
d人話呎價要3萬 仲要冇咁方便

引用:
原帖由 住近維園真爽 於 2021-4-13 11:01 PM 發表

其實要方便 可揀灣仔銅鑼灣天后, 要靚野 可揀西半山
呎價2萬左右已經有

又要港島又要新先揀黃竹坑
d人話呎價要3萬 仲要冇咁方便

黃竹坑計入南區

想同淺水灣同級

一定過三萬一尺,仲可以買海洋公園年票,日日去

引用:
原帖由 以前係一個MK仔 於 2021-4-13 04:58 PM 發表

就來有價單,我估應該超過三萬蚊一尺

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210412/mobile/bkn-20210412134856951-0412_00842_001.html
不如買村屋,一整幢

引用:
原帖由 以前係一個MK仔 於 2021-4-13 04:58 PM 發表

就來有價單,我估應該超過三萬蚊一尺

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210412/mobile/bkn-20210412134856951-0412_00842_001.html
3幻,咁似恆指

引用:
原帖由 chkwong 於 2021-4-13 11:06 PM 發表

黃竹坑計入南區

想同淺水灣同級
咁海怡半島都同淺水灣同級

引用:
原帖由 chkwong 於 2021-4-13 05:03 PM 發表

最緊要貴賣
最緊要咁都有人要

引用:

以前嗰個位係屋村,一重建就變咗豪宅,而且都唔同級數,你一講住喺西半山就個個都知道你住豪宅

引用:
原帖由 wanyuan9090 於 2021-4-14 10:18 AM 發表

一定過三萬一尺,仲可以買海洋公園年票,日日去
海洋公園超過10年冇去過,而且黃竹坑站係近工廠大廈嗰邊

話之佢四字頭最緊要有人上

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]