• 瀏覽: 9,699
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
7%回撥至11%,B組分60萬貨,有無抽B組勇士出哩報到

熱賣及精選
未知升跌無人出哩的,當升時好多人話自己有5張B,跌時又會好多人出哩話第二上市一定唔抽,一定跌!利申無抽,得2%折扣,然後1%扣經紀佣金,真係多L謝曬!

引用:
原帖由 一頁濃濃的名錶 於 2021-4-13 04:55 PM 發表

未知升跌無人出哩的,當升時好多人話自己有5張B,跌時又會好多人出哩話第二上市一定唔抽,一定跌!利申無抽,得2%折扣,然後1%扣經紀佣金,真係多L謝曬!
所以早開PO睇下有無勇士呢家出哩先,申利今朝抽左注A中,見美股跌咁多博下反彈,唔賭唔知身體好

引用:
原帖由 ex6834 於 2021-4-13 05:04 PM 發表

所以早開PO睇下有無勇士呢家出哩先,申利今朝抽左注A中,見美股跌咁多博下反彈,唔賭唔知身體好
我都系。
但見折讓得2%,有D失望

Die hard 5.0 😱

引用:
原帖由 tony101010 於 2021-4-13 05:08 PM 發表

我都系。
但見折讓得2%,有D失望
對折讓幾多無咩所謂,淨係想睇佢係美股呢幾日走勢講公布上市到而家係咁跌,唔知有無陰毛

引用:
原帖由 ex6834 於 2021-4-13 05:16 PM 發表

對折讓幾多無咩所謂,淨係想睇佢係美股呢幾日走勢講公布上市到而家係咁跌,唔知有無陰毛
抽左100手,,唔知有無3手呢。。

同去澳門買大細冇分別

引用:
原帖由 ex6834 於 2021-4-13 04:45 PM 發表

7%回撥至11%,B組分60萬貨,有無抽B組勇士出哩報到
我入咗美股咋

引用:
原帖由 ex6834 於 2021-4-13 05:04 PM 發表

唔直入美?

其它唔好再返來

A尾

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-4-13 05:30 PM 發表

唔直入美?
我大鄉里,無玩開美股,得個睇字

冇抽

定價要看美股, 不抽跟美狗既股...

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
提示:支持鍵盤翻頁左 右