• 瀏覽: 2,184
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
會唔會有十倍大爆升?

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
熱賣及精選
間間公司都話做車, 吹到呢, 啊爺講咗唔好紙上做車, 擺明跟啊爺對著幹, god bless you

一窩蜂去做某個行業... 同先前晶片一樣... 

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-4-13 12:02 PM 發表

間間公司都話做車, 吹到呢, 啊爺講咗唔好紙上做車, 擺明跟啊爺對著幹, god bless you
好彩百度集團真才實料,無人駕駛系統技術領先全球,全球車廠通用,汽車界的微軟公司

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-13 12:10 PM 發表

好彩百度集團真才實料,無人駕駛系統技術領先全球,全球車廠通用,汽車界的微軟公司
師兄, 講笑咋掛, 百度都話做車? 咁就嚟李寧都去做車嘞

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-13 12:10 PM 發表

我唔會入百度,小米, 但創維已跌到好殘,有望大翻身,現價買入,賺錢機會好大

做電動車,真係好好賺

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-4-13 12:14 PM 發表

師兄, 講笑咋掛, 百度都話做車? 咁就嚟李寧都去做車嘞
https://www.youtube.com/watch?v=EaTXOJNjufY

間間都造車 仲要閉門果隻 炒過咁多次 仲有幾多可以炒

水尾

引用:
原帖由 rawong 於 2021-4-13 12:44 PM 發表

水尾
中國市場咁大,宜家電能車未有1%,  大有可為,我已入貨

衝緊DH 呀準備又沽啦

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-13 12:20 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=EaTXOJNjufY
謝謝師兄資訊, 咁要諗諗襯低吸納了

電動車其實好易做,唔係高科技,去模型舖買架雙星遙控車,放大佢加個BRAKE米可以囉。又可以供股集資分拆。。。。。。CAP水

鵪雞翅大飛不如鳥, 蜈蚣百足行不如蛇, 時也,命也,運也, 非吾之所能也。
幾時可以電動巴士普及化 😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]