• 瀏覽: 1,736
  • 回覆: 16
佢話可以攪個買家APP,買家用APP看中山樓盤買,可以全數回佣金!約樓價4-5%
一分錢唔賺,值到最後你覺得滿意,隨心比傭!
純服務賺錢!大家覺得有無睇頭?

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
熱賣及精選
我覺得想法唔錯,買家可以全數回佣,而且有客量,發展商可以加傭提成比個AA!一切源於量
買家又可以真正便宜到

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
通關後,儲藏的購買力應該唔細,爆發起來都是大生意

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
何為之滿意?然後俾10蚊tips

靠隨心俾tips就冇得玩架啦,收入應該係靠傍大客量再同開發商再拆傭.
BTW,做APP只係好簡單既事, 即使做左出黎人地抄足個APP都係幾皮野既事,點解人地一定要幫襯你個APP? 呢方面只能靠宣傳及勢力.
宣傳就係落廣告或者搵KOL推廣,勢力就係同發展商既關係.
呢D野係國內叫做大數據,其實除左龍頭幾間依家都係蝕緊錢靠補貼集資多.

你話如果係某某開發商個親戚想開個APP免傭吸直客打響頭炮我覺得有機會,如果係一個普通AA,佢應該先唸下點解得佢做到人地做唔到.

引用:
原帖由 湯美小兒 於 2021-4-13 10:21 AM 發表

靠隨心俾tips就冇得玩架啦,收入應該係靠傍大客量再同開發商再拆傭.
BTW,做APP只係好簡單既事, 即使做左出黎人地抄足個APP都係幾皮野既事,點解人地一定要幫襯你個APP? 呢方面只能靠宣傳及勢力.
宣傳就係落廣告或者搵KOL推廣,勢力就係同發展商既關係.
呢D野係國內叫做大數據,其實除左龍頭幾間依家都係蝕緊錢靠補貼集資多.

你話如果係某某開發商個親戚想開個APP免傭吸直客打 ...
市場是需要沖擊力,才能有新交易模式,今日可以全回佣,明日可以全回佣再送家俬補貼搶客!
鬥燒銀紙搶客,最終都是客得益!不是更好嗎?
睇睇而家kol拍幾條垃圾片,執幾十個客都搵唔少

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
講真,發展商如果有大客包消,拆扣回佣條數可以好樂觀,個餅點樣分,到尾都是數字遊戲,買家肯落實成交先至係重點

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-13 12:20 PM 發表

市場是需要沖擊力,才能有新交易模式,今日可以全回佣,明日可以全回佣再送家俬補貼搶客!
鬥燒銀紙搶客,最終都是客得益!不是更好嗎?
睇睇而家kol拍幾條垃圾片,執幾十個客都搵唔少
我冇話唔好,只係唔認為一個aa鬥燒銀紙叻過人.
你屈到發展商私拆多0.1-2%俾你就當然回全傭都有賺,但點確保你比人多呢一點點?
應該拎住客去傾同空手去傾? 呢樣係有雞先定有蛋先既問題.
寫個app好簡單,叻d就自已寫或者俾少少錢人寫又得.
點執行先係重點,初頭難免燒錢推廣,所以先講呢樣野單憑一個aa難做到.
當然,佢有咩秘密武器冇講就另當別論.

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-12 10:16 PM 發表

我覺得想法唔錯,買家可以全數回佣,而且有客量,發展商可以加傭提成比個AA!一切源於量
買家又可以真正便宜到
羊毛出在羊身上

引用:
原帖由 湯美小兒 於 2021-4-13 12:30 PM 發表

我冇話唔好,只係唔認為一個aa鬥燒銀紙叻過人.
你屈到發展商私拆多0.1-2%俾你就當然回全傭都有賺,但點確保你比人多呢一點點?
應該拎住客去傾同空手去傾? 呢樣係有雞先定有蛋先既問題.
寫個app好簡單,叻d就自已寫或者俾少少錢人寫又得.
點執行先係重點,初頭難免燒錢推廣,所以先講呢樣野單憑一個aa難做到.
當然,佢有咩秘密武器冇講就另當別論.
市場上客人就是水,永遠向最低價流,接得住個量!就有議價能力,成為行業領導者

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-13 12:38 PM 發表

市場上客人就是水,永遠向最低價流,接得住個量!就有議價能力,成為行業領導者
照你講法就係鬥燒錢做大個量再BARGAN.
呢個玩法當然得,不過係大財團玩法.
你覺得外賣app好難寫?點解得美團同餓了麼玩得落去?

引用:
原帖由 auceo 於 2021-4-13 12:31 PM 發表

羊毛出在羊身上
攪得掂發展商"額外"讓利就得.
額外即係得你有人地冇個種.
但唔知樓主aa朋友想拎咩去傾,如果拎個app去傾就真係算把啦.
肯燒錢做大數據未必冇機會,但唔知呢個aa肯拎幾多出黎燒.
係得大陸多每年都唔知聽幾多呢d唸法,當然冇話死晒但最後靠既又係銀紙.

我以前做生意,都一樣智慧方式,賣貨價就是入貨價,賺的就是配件,維修,服務,人氣,行業領導者就是要有客,有客就有進貨談判能力
拿一百萬貨,賺一萬不過份,每星期算,最後拿到代理權,生意才賺大錢

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
引用:
原帖由 bbq323 於 2021-4-12 10:24 PM 發表

通關後,儲藏的購買力應該唔細,爆發起來都是大生意
五、六年內不會通關!我老死預測的,佢係公務員,佢部門專收大陸料!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]